Komentari (393)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad lijepo da vrati 10,5 miliona KM, a mi njemu respiratore. Pa neka prodaje nekom drugom
Ono kad Ana Bavrka odobri😂
Treba dobro vidjeti, možda su se vještaci zajebali. Fikret zna!
Pa fino na njima piše ventilatori! Taman, ljeto ide mogu s njima hladit .uda. Na sve su mislili. Svaka čast. Kad bi narod znao kakva ih pamet vodi, niko nebi oka sklopio. Ovo je s vrha urađeno, to i djeca u obdanuštu znaju.
Jad ,čemer,tuga od države a najviše od naroda koji upravo glasanjem za SDA dozvoljava i podržava ovo
klixe, zasto brises komentar u kojem sam napisao “poserem se na svakoga ko je u SDA”?
Nabavili kompresore za lakiranje.
Pa nismo ni na trenutak ni pomislili da jesu. Nismo ni navikli na dobro od SDA pogani.
Glasaj te i dalje za SDA narod bjezi ova rupa propada sve dublje i dublje
Ma kako nisu? Ima da budu. Donijeće SDA, ako treba i dekret, da ima da budu, pa kakvi god su.
Hahahahha jaooo koja javna kradja hahahahha a vi nastavite ganjat i kaznjavat sirotinju.
DA SE NE PONAVLJAM, GLAVNI GRAD BIH SE PRETVORIO U SELENDRU! FERHADIJOM I TITOVOM DIVLJAJU BICIKLISTI, DANAS OBORILI ZENU, NIGDJE POLICIJE. FUJ!
Ha ha ha, pustite ovo, ovo je nebitno ajmo o misi
Sanita Alagic ovo je za zatvors
Ovo je Fiko nabavlj'o za maline respiratore, da mu mogu dihat i bolje da rastu, to mu je savjetovala stručnjak Ana Bavrka, samo što je stručna za neke druge stvari, ne za ove!
I sta sad?? Hoce li biti zatvora za doticne..Sumjam. Znaci ista meta isto ostojanje kao i uvijek.. Suplja prica.. Na ulicu ljudi i hapsimo ih sami.
@kekec80 Ma ja šta će, kao i do sada?
haha ma ne vjerujem, pa ovo nije humano, ako sada narod nesto ne uradi, stvarno bruka i sramota, stiditi se kada pogledas covjeka na cesti, ako nesto ne uradimo, evo nije rat sad il nikad