Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji je imigrant ovdje
@since2morrow hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ovaj bez zlata🤪
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ja se osobno zahvaljujem kontrolorima i vozacu tramvaja na postenju i ovo je jos jedan dokaz kako mali obicni ljudi u datom momentu mogu biti i te kako veliki.
Ovaj celavi kreten teski, maltretira zene i djecu, a jako je nekulturan.
a gdje je revizor na slici?
Svaka čast momci
Revizori sigurno nisu iz Sarajeva ?!
Zamislite ostao ruksak u tramvaju, niko ništa , e sad zamislite ostao ruksak u Njemačkoj u tramvaju, evakuacija, roboti,ekg,rengen,uv,specijalna operacija jbt... Koji su oni paranoici ili smo mi idioti.... hajd ga znaj više....
Treba ove revizore marisati kad se god ukase prilika...
Gospodin Mohamed još nije savladao sarajevsku školu grčevitog držanja tašne/ruksaka u javnom prevozu. Ipak se malo čudim, kako neko zaboravi sve što ima u tramvaju i gdje su mu misli bile. 😏
Obzirom da je kao migrant u ovoj drzavi, zasigurno ima hiljadu problema u glavi 😁
Isti ovaj ćelavac je ljetos u alkoholisanom stanju maltretirao dvije djevojke (jednu pokrivenu) jer nije imala kartu. Poserem te ja ;)
Sram ga bilo, revizor, a trazio joj kartu...
@pohovani kengur sram ga bilo, kako smije da od pokrivene djevojke traži kartu. zar ne zna da je pokrivene imaju gratis vožnju?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj lijevo celavi je zayeban reva. Hahahaha
Cuj Dzeko Muhamed pomogao To je necovjek da ga nema u Sarajevu
Nije sve crno kao što se prića o GRAS-u.