Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja skreni paznju sa SDA lopovluka i respiratora..sa propalog Aluminija ...sa Dodikove propale RS .....hajmo nacijo ...hajmo se podijeliti sirotinjo da nam jos teze bude
@gooUser1587503138 SAMO JEDNO PITANJE ZA ANTIFASTICKE FASISTE, JESTE LI BILO KAD U ZADNJIH EVO SAD CE JOS MALO 80 GODINA, JESTE LI IKAD OBILJEZILI JEDNIM CVIJETOM GENOCID CETNIKA NAD BOSNJANSKOM DJECOM, ZENAMA I STARCIMA U FOCI 30. MAJA 1942 GODINE? AH DA NISTE, NAJVECI KOLJACI SU ZAVRSILI U ANTIFASISTICKIM REDOVIMA, PA DAVNO JE TO NAPISAO RAHMETLI ADIL ZULFIKARPASIC.
@gooUser1587503138 NESTO SE GOVORI DA SDP BIH MJENJA IME U SOCIJALISTICKA PARTIJA SRBIJE SLOBODAN MILOSEVIC. ONO DA IM CLANOVI NE PRELAZE KOD DACICA, NEGO DA ODRADE JEDAN VELIKOSRPSKI GRUPNJAK I TO JE TO.
“Neki ljudi govore da Muslimani u ono vrijeme nisu pošli za uctaškim pokretom, nisu se našli u redovima uctaša, nisu se našli u redovima okupatora, ali drugovi i drugarice, mi Muslimani moramo priznati da se ogromna većina Muslimana našla na frontu okupatora."
@SeydoBrabognac ZAVNOBiH, 3. sjednica ;)
Ovo je sve preidizborna,da se opet torovski mrzimo.Misu da ste odžali bez ikakve najave i pompe nebi niko ni skonto.Nego vi namjerno udarili da svi znaju.Smrt Fašizmu!
Pustite se ovih ubleha, hapsite lopove, hapsite bakira i njegove ahbabe, hapsite onog kabadahijicu iz stolca što nerede pravi na glasanju, šara spomenike, crta slovo
Muslići, kakve veze vi imate s antifašizmom, koliko vas je moj pokojni dida posmica, uživa san cili život u pričama.
Mujo, ko su bile ustaše? E ko vas ne zna, nejači bošnjačka...
Hdz odlucuje ko je vjernik, ha ha
E moje Bosnje. Glumite veceg Papu od njega samog. Ustase su pravile zlocine nad srbima. Cetnici su cinili genocid nad Bosnjacima u dva rata. Cetnici se postrojavaju uredno po genocidnoj sumskoj. Ne sjecam se da je 'tamo' neko protestvovao protiv fasizma?! Sad ce ova gamad sa Pala se spustiti, i u sklopu protesta baciti nesto na katedralu, jer gamad je to. Incident najvise odgovara HDZu, najmanje Bosnjama. Gledam na Federaciji, raspalili se ovi antifastisti.
Gdje su ovi bili 93-ce u Sarajevu kad smo se patili i umirali gladni, gdje tada bio da brani Sarajevo, i sad bi on meni mise ovdje drzao, jelde. E neces mrs ovdavde ljigavci ustaski.
Vlada Sarajeva je glupa kada dozvoljava ovakve stvari. Ovo je ponižavanje žrtava fašizma. Ali izgleda da SDA ovo podržava samo neće javno da prizna.
@sda-leprikoni, srbine oooo srbine,
https://i.imgur.com/5tLvmCe.jpg Coviceva clanska knjizica u SKJ
Fasistima iz HDZ se mora stati u kraj. O ovome se mora obavijestiti planeta a posebno EU. Potrebno je krenuti u opsirnu kampanju informisanja svih clanica EU I traziti da se javno izjasne o ovome. A pred otvaranje turisticke sezone postaviti pitanje - da li zaista zelite ljetovati u zemlji koja podrzava fasizam?
Amerika i zapadne zemlje su fino rekle da se ne smiju velicati ovi zlocinci pa je misa cista provokacija za napredni svijet. Gonite se dalje od BiH zlikovci. Od vas nikad ljudi.
Hdz i snsd su partneri sa sda
Treba sakriti stvarne probleme u BiH pa je ovo odličan povod da ovce tj. glasači ne traže objašnjenje što je sa katastrofalnom ekonomskom politikom u vrijeme pandemije. Slijedeće što će biti, jeste da će Hrvati ili Srbi predložiti rezoluciju o genocidu nad Armencima. Nakon tog, još bitni ja stvar će biti predložena... O genocidu nad Indijancima u Americi. Bože dragi.... U kakvoj ustanoj državi živiml
Hahah manite se vjera, sekularna smo drzava. Radite svoj posao za šta vas plaćamo. Izvucite nas iz bijede, a onda cemo mi sami prec preko prepreka.
Šta je ovo sve neki bulevari dede mi, a ovo sve cirkus živi...