Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Efendic jedini pravi pobjednik. Dominacia u broju osvojenih glasova. Muzur ide njegovim stopama i to se vidjelo danas. Po meni gradjani N.Grada i Ilidze najpametnije birali. Centru i N.Sarajevu neka je Bog na pomoci a za S.Grad ce se lomiti tek na sljedecim izborima.
100% istina za N.Grad i Ilidzu.
Gotham City aka BiH, gdje kriminalci iz zatvora ko Ibro Berilo (sda) pobijedu na izborima. Dobro dosli u mafija drzavu zvani BiH. :D Ako si lopov onda radis dobar posao za narod, tako su sada izjavili Bakir i kompanija. 30 godina to se i vidi u cijeloj BiH, kako mafija vlada. Svaka cast. Kakav narod takva i drzava. Uvijek bilo!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ne mogu nikako shvatiti SDA i da se hvale sa Berilom, umjesto da kazu da je izbacen iz stranke i poberu simpatije neodlucnih gradjana
Jašta, kog kod trobanditi proglase "lopovom" treba ga SDA izbaciti. Izbacite vi jarkodilere iz svojih redova.
Svako je sebi birao. Biramo vodje sebi tj nasim lokalnim zajednicama. Ja sam u Novom Gradu i mogu slobodno da kazem da sam miran naredne 4 godine. Ilidza mislim da ide u jako dobrom pravcu. Ostali neka se hvataju za glave ako im bude lose u njihovim zajednicama. Ilidza ima jaci fiskalni promet od VELIKE opcine Centar.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidio Ilijas kako Muzur radi pa ko vele da i oni probaju ipak moze drugacije
Zasto da se mijenja ekipa koja dobija samo gas trazili su imali su priliku 25 godina umislili babovina sad na klupu i gledaj kako drugi igraju i placi! Poneki bot i zvaljo ce da se javi ublehe da prodaje i to je to sutra novi dan aBda
tesko je izabrati izmedju dva zla, ali ono prvo zlo nije vuklo federaciju u debeli minus kao ovi sada.
Tacnije kao odraz silovanja medija u korist trojke.
Što li nam se Komšić ušutio ..
boli nas k za sarajevo,BIH je zelena
Gdje zelena?
Muhamed poražen od Srđana u Sarajevu, eto ljudi kakav je vakat došao
Sta se to posebno promjenilo od 2020. godine pa do danas od momenta kad je trojka poklopila sve. I Dan danas imamo probleme u zaposljavanju, zdravstvu I u svim ostalim sektorima kao prije 2020. godine. S druge strane, Semir Efendic od Kako je postao nacelik, sto je kazao, to je I uradio. Da svaki politicar radi kao Semir Efendic, za nekih 20 godina, Bosna bi bila kao Slovenija bez pretjerivanja.
Ovo je gore od zone sumraka
Ovaj se hvali kako je SDA uzela 34 općine sto je mizerija. HDZ u HR uzme 300 opcina
SDA toralno pometena u Sarajevu. Kamo srece da u prvim godinama nakon rata, nisu imali ni jednog jedinog načelnika, u glavnim sarajevskim opštinama.
Jedan grad toliko načelnika haha
Nek ti neko pogleda to što se smiješ svakoj svojoj rečenici.
Država za smijuriju
sdaovci, službeno ste postali najobičnija ruralna stranka. Vi ste najslabija karika. Ćao.
SBiH i kad se otcijepio od SDA još tamo odmah poslije eata nikad nije bio antidržavna stranka. Cijenim ih.
Najveći rast je imala SBiH jer su prije 4 godine skoro nestali i to zahvaljujući Efendiću su imali rast, ali značajan rast je imala i SDA. NiP se prepolovio, Našisti podbacili, samo je SDP imao rast ali nakon katastrofe od prije 4 godine to nije dovoljno, i dalje su u minusu...