Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno na koji način se moraju “rješavati” jako bitna pitanja koja se direktno tiču najosjetljivije populacije. Svako dijete zaslužuje pravo da se liječi i da živi… Ova država je stvarno dno-dna i sretan je onaj ko iz nje ode!
Izgleda Republika Srpska bolji dio BiH kad je u pitanju humanost prema stanovniku.
I onda kao imamo drzavu a isti lijek u jednom entitetu besplatan dok ga u drugom nema. Fuj. Dno Narod ne obraca paznju jer se njega ne tice sto se tudja djeca muce, nisu njegova. Fuj
kako vas nije stid sjediti u tim foteljama i ignorisati građane, a da vasem djetetu treba odmah bi poletili
U Sarajevu ce se za nekoliko dana dopustiti i obezbjediti LGBT mazgama da hodaju neometano ulicama grada, ali ovim ljudima nije se u stanju obezbjediti lijecenje i neophodni lijekovi. Da Bog da im zatrebalo.
Pogledajte gdje živimoNema para za bolesnu djecu a glavni tužioc Kajganič traži auto po specifikaciji ko da če na mjesec i 130.000 km........
Jadni roditelji i bolesna djeca sa onim lopovima i šovonistima što nas vode
Sramota, 24 djece i 4 odraslih, da im se ne moze nabaviti lijek! Radite vise nesto za svoje ljude iz svog grada, svoje zemlje, jbm, pa to bi uradili i bez naknade, a ne u okviru duznosti iz placene funkcije, neshvatljivo...
Drzava koja ne zna i ne zeli da se brine o svojim najranjivijima je daleko od drzave.
Ko god može neka bježi iz ove vukojebineFini TITO..Ja imam 72 godine i doktori mi prepisali terapiju za crce između ostalog i lijek Verapamil HF 80mg...Otišao u apoteku da podignem kažu mi da sam preforo naku granicu što plača socijalno i da moram sam plačati od penzije????????Znači ako nemaš love crkni.40 godina punog staža a na bolovanju za žizav staž nisam bio ukupno ni tri mjesecaDošla starost istrošen organizam i ne daju ti lijekove.
Kada su "odabrani" bolesni tada nije problem ni organizovati avion ili podići helikopter, jer žurba je!
Puna podrška dragoj djeci i hrabrim roditeljima! Zdravstvo za sve MORA BITI BESPLATNO ZA SVE!!! Pored tolike brige roditelja za zdravlje anđela sada se još moraju boriti na ulici za svoja prava. Da su guzonje u ovoj situaciji za njih bi bilo lijeka. TITO VRATI SE!!!