Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli ministra patka, bitno je da se pare ne troše i da se bavi glupostima kao što su izbacivanje upotrebe radnih sveski iz engleskog jezika. To su jedni najkorisnijih i najzanimljivijih udžbenika koje djeca za svog školovanja koriste, i on se naš'o pametan da to ukine. Poslije će na maturi tražiti "vrhunske rezultate" i "krivce" za tobože "slabe rezultate". U kakvim uslovima djeca rade i uče, rezultati su super.
Dragi roditelji, ne mozete od silnih međeda na funkcijama u ministarstvu ocekivati da se razumiju u strune violine....klocovi su klocovi, sa kravatama ili bez.
Očito da bi bio političar moraš biti i bezosjećajni psihopata da se ovako ponašaš prema onima kojima treba pomoć. Ti političari bi samo odreagovali da neko njima blizak ima ovaj problem ili da im treba da ostanu u fotelji.
koliko djece sa posebnim potrebama ima u Kantonu Sarajevo?, mišljenja sam da Medenica i Vladimir Nazor svojim kapacitetima zadovoljavaju potrebe stanovnika KS
Zalosno. Gura se zuti u prvi saf. Palamudi nam i vjeri i bosnjastvu. A vamo djeca i jetimi nemaju nikakva prava. E moj zuti nisi ni M od Muslimana.
nema vode, nema skola, nas premijer otiso na hadz covjek, valjda da trazi boziju pomoc... cirkus