Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jedno pitanje,jel vi prihvatate Šmidhata kao VP ili bilo kojeg VP ili ne, ili bi ste da prihvatate samo onog ko radi u vasu korist?
gooUser1701301506 Bravo za odgovor!!!
her šit bezmudan
šmute zar te nije sram hodit po Bosni i lagati nas. šta je s obrazom
Da nije Mijatovic odigro kljucnu ulogu oko četvrtok dodikovog delegata u DN moglo je biti drugacije. Al mahant ce on jos koji put BH zastavom, bošnji ne treba vise.
Da nije Mijatovic odigro kljucnu ulogu oko četvrtok dodikovog delegata u DN moglo je biti drugacije. Al mahant ce on jos koji put BH zastavom, bošnji ne treba vise.
UZP nacista
Malo sutra će on donijeti bilo kakvu odluku protivno željama duducka, nisu to trojkaški vazali kada im vp stavi a oni pitaju ima li još i utrkuju se ko će se više sagnuti schmitleru
her šit bezmudan
Smit je bosnjacka majka a ako udje u RS vezat ce ga za banderu.
Srbi su najveci vazali na Balkanu a furaju se kao da su nesto suprotno! PS, ne mislim na kompletan narod vec na politicare. Jedini od njih koji je progledao i govori ono sto jeste je gosp, Vuk Draskovic. Npr., Dodik bi se uvukao Bajdenu, dozivotno u č..r kada bi mu ovaj dao drzavnu imovinu da s njom raspolaze. VAZALSTVO BEZ PRESEDANA!
Pa naravno da ništa nisu uradili. Nema tog roka koji se ne može prekoračiti. Po meni šmit treba raspustit sve paralamente, dovući nato trupe i upravljati BiH kako on misli da treba.
Prije godinu dana her.Š je obećao da se više neće ponoviti devetojanuarska paradiranja. A danas, kao i prije godinu dana piše saopćenja koja su ludom radovanje i mrtvo slovo na papiru,...🤨🥴🤥😡😡😡!!!
Smit i međunarodna zajexnica neće nista ni uraditi.Stvar je da se ne uradi niste i da je uvijek napeto,pa da oni dolaze i ublehe prodaju.Nikad nista ne urade i neće,jer neće
Pa dokle vise trpiti sranja hdz snsd. Izgleda da ce se utakmica prekinuta dejtonom morati nastaviti
a ćiji si ti hotac
Ti tu svoju utakmicu igraj kod kuce sa zenom,ja vise u rovove ne idem,ni za kakve ideale,zima buraz moj,ostarilo se,a nove generacije...pa kako ce bez wifi ja
Ono kada se obračao javnosti i političarima (prije 20.tak dana) koliko se sječam , a sječam se ., kazao je ; ...sedmica , ili 7 dana , da je rokkk.! ,🤨🥴🤥
Sem što su olajavali, kmečali i kukali proteklih 30 godina, Bošnjački političari su poput sužnja redovito promovisali vazalstvo prema stranim namjesnicima. Zbog toga je izgubljeno 30 godina.
rob je uvijek rob i kad mu daš slobodu
Netreba čekati , nametnuti tehničke izmjene izbornog zakona , oni se nikada neće dogovoriti , to bi bio njihov kraj.
ma haj...za 25 000 € svašta čovjek istrpi...