Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepa djevojka
Jes' vala slatka.
Nema vrelije od romkinjine :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najljepša djevojka koju sam danas vidio
A muzur ih rastjera sa Ilidze.. kaze da ne smrde Ruskoj ambasadorskoj rezidenciji….. hehehe
Jel ovo damir markovic na slici 13?
prvo katolicki Uskrs,sedam dana poslije pravoslavni Vaskrs,pa sedam dana poslije muslimanima Bajram, i sedam dana poslije Romima Djurdjevdan kakav koinsidens...
Neka je sa srecom!
Kasim legenda. Covjek dobrog srca. Uvijek mi izazove prijatan osmijeh kad ga vidim..Bog mu dao svako dobro.
Ne idite biciklom danas tamo
Samo fali Nemanja.
Sretan praznik svim Romima!
Sretan Đurđevdan svim našim Romima!
Dobra ova ganci pravo.
Dragi naši susjedi i građani sretan vam praznik i nadam se da će Strasburška presuda postati pravomoćna.
Prelijepa djevojka, izgleda kao Model
Prije rata je sa nama radio jedan Rom. Svi smo ga izbjegavali i rugali smo mu se. Za Djurdjevdan nas je pozvao kod sebe. Od tog dana mrzim sebe kakav sam bio do tog dana. Ne sudimo nikome!
P.A.O.K Sa mnom su radili i Srbi. I Hrvati. Bilo je i Makedonaca. Bilo je to prije rata kretenu punog mržnje. Znaš kad smo svi bili skupa. Uostalom napisao sam to. Ako uprkos tome druge nazivas glupim šta si onda ti. I da ne zaboravim, ideš na block.
nije nije magija u pitanju, problem je u picu i u skitanju
AVE ROMALEEEEE !
cije li su ovo prelijepo djevojce ukrali...zaboravi gospodin reci da je pojedinim i to u trediciji...budala visdi da nije Romkinja......cija li je mati zakukala???