Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu su, evo sad pogledah u Enciklopediji: Egipatsko carstvo se između 11. i 14. dinastije (1,700 -2,000 godina p.n.e.) stalno opiralo napadima snažnog kraljevstva sa sjevera zvanog "Republika Serbska", pod vođstvom dinastije Dodikamon. To se slaže i sa Deretićevom tvrdnjom da su Aleksandar Makedonski i Isus Hrist bili Srbi, tako da sam ja sad 100% uvjeren.
Pa kako da Republika Srpska nije starija od Dejtona, pobogu? Pa sa kim je ARBIH ratovala četiri godine? Sa vanzemaljcima ili Vojskom Republike Srpske? Nikako da se pomerimo od početka 30 od kraja građanskog rata u tzv. BIH. Pobednička Republika Srpska je u Dejtonu samo doživela legalizaciju i legitimizaciju dok je Republika BIH ukinuta. Tako su Ameri procenili da je dobro. I dobro je.
Obiljezavanje pobune Bosanskih Pravoslavaca. koje je u bunu poveo Crnogorski praboslavac .koji zbog zlocina lezi u Zatvoru.Kao prvi predsjednik.Entiteta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I Srpska krajina je bila starija od Hrvatske ali nešto je nema na kartama bivše Juge
Zemlje nositi nema a sve ostalo ćemo lako.
Oni jesu pokušali napravit SAO . .. MAO itd . ALI IH NIKO NIJE PRIZNAO. . KAO ŠTO JE PRIZNATA BOSNA I HERCEGOVINA
Zato ćete na crnu listu, ha ha ha ha
Infiltracija Bosne i Bosanaca počinje prije 150 godina. Pokloni krst. pokloni križ. Možemo li, možemo li, fin je zlatni je, to je samo ukras, i onda bam. 1908. konverzzia počinje. 1992. Bosanac ne zna da je Bosanac. Kaže ''nisam''. Kako nisi? ''ja sam iz nove nacije van Bosne''. Kad ste došli u Bosnu? ''nismo došli''. Pa otkud tu? kaže ''bio sam''. ĐE SI BIO? ''tu''. Kako si bio, a nisi došo i nisi Bosanac po nacionalnosti? ''D D D D D D D''. ''T''.
sve do jednom
Oni su rinaka....
Još malo ubrzo ide gašenje kao iz utičnice
Infiltracija Bosne i Bosanaca počinje prije 150 godina. Pokloni krst. pokloni križ. Možemo li, možemo li, fin je zlatni je, to je samo ukras, i onda bam. 1908. konverzzia počinje. 1992. Bosanac ne zna da je Bosanac. Kaže ''nisam''. Kako nisi? ''ja sam iz nove nacije van Bosne''. Kad ste došli u Bosnu? ''nismo došli''. Pa otkud tu? kaže ''bio sam''. ĐE SI BIO? ''tu''. Kako si bio, a nisi došo i nisi odavde? ''tako''.
Zastava RBIH se viorila pred UNom a tzv, RS NIKO nikad nije priznao osim Milosevica a i u to nisam siguran.
Ako je dejtonski entitet RS ista ona tvorevina koju je proglasio Haški inventar onda je odgovorna i za genocid. Znamo šta Konvencija o genocidu podrazumjeva u tom slučaju.
Kakva izmišljotina takvi joj i praznici. To je ta muka svih vještačkih i nazor-izmišljotina.
"Ako se u Republici Srpskoj kao posebnoj izbornoj jedinici održe jedni jedini izbori - niko nikad više Bosnu sastaviti neće. Upamtite moje reči." Profesor Zdravko Grebo rahmetli je ovo izjavio '96.
Da smijete vi bi te izbore odrzali davnih dana ali vam je jasno da je u tom slucaju vise nebi bilo
Ne znam u kakvim okolnostima je to rekao, ali takvi izbori mimo CIK-a su neustavni i ne mogu se priznati. Pa ne bi ih priznali ni Trivićka ni Vukanović ni Pandurevićka ni Borenović....svi bi izvisili.
@selekcija Do kada još mislite trpjeti?! Hahahahahaha! Joj da mi je i to doživjeti!!
Pući će samo od sebe kad se balon napuše dovoljno. Kao 1914. kad je Servia počela pričat da će okupirat vojskom Bosnu. Tada je glavom platilo 50% Servie (1250000) i 80 miliona Evropljana. Mi drugačije posmatramo vrijeme i naše potomke okolo. Jer mi smo Bosna Slavna Ilirija, najstarija civilizacija na Zemlji. Um caruje.
Kako god pokusavate degradirati RS ne polazi vam za rukom. Ona je cinjenica. Ona je usla u sastavni dio BiH zajedno sa federacijom. Federacija je sastavljena od Hr i Mu odnosno kasnije Bosnjacke komponente.
Alija Izetbegović - srpski 'eroj.