Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će to Forto da riješi da onim kiselim osmijehom i prepoznatljivim sarkazmom, ukrašenih šaka i milog glasa. U RS ga slušaju.
sud mora steci neki ugled i postovanje da bi ga bilo ko shvatio ozbiljno, s obzirom na korumpiranost suda, na razne nelogicne oslobadjajuce presude, ni ja kao obicni gradjanin ga ne shvatam ozbiljno.
A sad ce Niksic....."ostavimo sa strane stvari oko kojih se nemozemo dogovorit"...koji levat onaj bosnjacki
Pa to je dogovor sa osmorkom
Jos ako im smit dadne federaciju ima sve da rasture do ljeta
Zašto bi i poštovali ....pa niko ne poštuje...na rijekama širom BiH traje betonaža pristupa rijekama i otimačina te zemlje jer po zakonu taj pojas od nekoliko metara uz korita rijeks je državna zemlja..otimačina traje i niko ništa ne poduzima..državno se otima konstantno i bez prekida od strane političkih moćnika i zato nema sankcija
Pa nek ustavni sud reaguje onda
prvo se poraju ratificirati granice...oni zatvaraju ljude koji govore istinu a ovamo ubrzano rade na zaobilasku zakona.. pod hitno poslati sipu da pohapsi odgovorne
Ulagati u Bosnjacki narod u Podrinju da opstane na svoja ognjista imamo uvijek oko 20% RS ILI 10% BiH gdje su Bosnjaci vecina. Tamo na isti nacin kako Srbi mogu traziti da dobiju drzavu u drzavi u BiH i kako mogu traziti ZSO sada najnovije na Kosovu da trazimo u RS da se vecinski Bosnjacki dio RS oko 5000 km2 ili proglasi distriktom po uzoru na ZSO na Kosovu.
Sta je sa Srebrenicom kao distriktom? Ta ideja vec postoji neko vrijeme i podrzavaju je, vecina lijevih politacara u EU
Super. I ja bih je ignorisala kad nikakvih posljedica nema. Realno
Pričati i planirati se može svašta. Međutim, bilo koja konkretna radnja kojom se pokuša raspolagati državnom imovinom protivno odluci Ustavnog suda predstavlja kriviĉno djelo. Vidjeĉemo ko će se usuditi da krene u realizaciju priča i planova.
naravno da ignorise kad niko nece snositi posljedice ignoniranja.... Hvala Alija za rs
Zahiragucu su bitniji Trojbusi nego Drzava
treba jeb.ti mater i njihovim i našim..
Da, da Srbin kad zasjedne na čelo bilo koje institucije ona postaje "srpska". E sad možete zamisliti Dodikovi Srbi sada kontrolišu na nivou države sve 3 finan. institucije: Ministarstvo finansija, Agenciju za indirek. poreze i Kontronu agenciju za sve ovo. 3-ka mu dala sve to. Hadžifejk je davno trebao dobiti milionske kazne za forsiranje izmišljenih afera koje su dovele do podjele Bošnjaka i svođenja istih na polit. manjinu. Udario na Srbina i odmah se opekao - Srbi ne praštaju.
SRBENDE VRLO SUPTILNO NEPRESTANO OPIPAVAJU BOŠNJAČKI PULS I GLEDAJU KAKO DA PONOVO UĐU UNUTRA U BOŠNJAČKO TKIVO - PRIJE FIZIČKOG RAZARANJA DA GA DUHOVNO RAZORE. ONI VEĆ IMAJU POSIJANE PETOKOLONAŠE U BOŠNJAĆKOM BIĆU (FGR-ovi, LJUBITELJI 3-ke, CIJELE STRANKE POPUT NS, ILI STRANKE KOJOM SRBI DUBINSKI UPRAVLJAJU KAO ŠTO JE SDP, ILI LIDERA NIP-a). N. IBRIŠIMOVIĆ JE NASTUPIO PRAVILNO KAD SU POKUŠALI OKUPIRATI UDRUŽENJE KNJIŽ. BIH - NAZBAVŠI GA "UDRUŽENJEM VLAHA".
BOŠNJACI - Matica srpska je najstarija književna, kulturna i naučna institucija srpskog naroda. Ljetopis matice srpske”, prvi broj, 1825. godine, str. 57. „Bošnjaci žive između Drine, Verbasa, Save, Dalmacije, Hema, čislom 450.000: ispovjadaju ili Islam; ili su Rimokatolici, ili pravoslavni. (Georgije (Đorđe) Magarašević„ http://digital.bms.rs/ebiblioteka/publications/view/31/numid:51 ( Прелистајте )
SRBENDE VRLO SUPTILNO NEPRESTANO OPIPAVAJU BOŠNJAČKI PULS I GLEDAJU KAKO DA PONOVO UĐU UNUTRA U BOŠNJAČKO TKIVO - PRIJE FIZIČKOG RAZARANJA DA GA DUHOVNO RAZORE. ONI VEĆ IMAJU POSIJANE PETOKOLONAŠE U BOŠNJAĆKOM BIĆU (FGR-ovi, LJUBITELJI 3-ke, CIJELE STRANKE POPUT NS, ILI STRANKE KOJOM SRBI DUBINSKI UPRAVLJAJU KAO ŠTO JE SDP, ILI LIDERA NIP-a). N. IBRIŠIMOVIĆ JE NASTUPIO PRAVILNO KAD SU POKUŠALI OKUPIRATI UDRUŽENJE KNJIŽ. BIH - NAZBAVŠI GA "UDRUŽENJEM VLAHA".
Entitet RS ili dodik, ce gurati svoju agendu, dok ih neko dobro ne udari po prstima ili dok ne dobiju to sto zele. Kome to nije jasno, taj je lud. Na ovakve mlake reakcije Bosnjaka, a i Hrvata i MZ prije svega, njima su tako reci odrijesene ruke, da rade sta hoce.