Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se tice administracije, RS bjezi Federaciji barem 10 god. Svaka cast.
Slažem se i imam dokaze. Navratite u federalnu Općinu Trnovo i Opštinu Trnovo u RS razlika ko Gvineja Bisao i Bavarska.
Ili ako vam je mrsko u Općinu Novo Sarajevo gdje službenica na moje oči maže Argetu a s desne strane porcija ćevapa čeka na konzumaciju dok se miris raskuhanog luka širi prostorijom i bilo koju Opštinu u Istočnom Sarajevu.
Napokon da Bosna i Hercegovina (oba entiteta) urade nesto pozitivno
Ovo će biti posljednja šansa snsd i njihovih satelita DA OSTANU NA VLASTI u RS.
pogledaj ti koliko sluzbenika i koliki posposlicarski aparat...kad krene prava digitalizacija svi cete na biro i za motiku
Jače je Visoko od tog kvazi RS
Samo naprijed! Mi s ove druge strane nismo nidokle)))!!!
kaze jedan da mu u federaciji trazili zk izvadak i bogara
Ne znam gdje je ova slika ali MUP na Hisetama u Banjaluci je u katastrofalnom stanju. Potpuna sramota za drugi grad po velicini u BiH. Sav interijer je iz sedamdesetih godina prosloga vijeka.
Prostorije jesu još od prije 50 godina ako ne i više, međutim profesionalizam i brzina rada je veoma kvalitetan. U junu smo radili apsolutne papire za četvoročlanu porodicu, sve od vjenčanje potvrde, rodni listovi, državljanstva za djecu i lične karte za dva dana. Banja Luka centar, možda jesmo bili sretni, ne znam.
Uopste nije, plasiras neistinu.
Jos da se uvede da uvjerenje o nekaznjavanju mozes izvaditi na istom mjestu gdje ti je prijava prebivalista (CIPS) i sve bi bilo lakse. Nikad mi nije bilo jasno zasto je ta potvrda vezana za policijsku upravu mjesta rodjenja a ne sa onom gdje ti je adresa prijavljena i dokumenti. Ljudi putuju po par sati i stotine km da bi dobili te potvrde u roku od par minuta jer su rodjeni u drugom dijelu drzave a nije uvezano da se moze preuzeti van tog mjesta, tj. Policijske uprave.
Svakako je CIPS potvrda jedna od onih-rijeci-sto-AI-ne dozvoljava dokumenata koji postoji.
Pa to kod nas u Federaciji ima 10 Godina se moze uraditi!
Ocito da ti nikada nisi trazio nikakve papire jer bi znao da ne mozes ni rodni list podici bilo gdje negotamo gdje si rodjen, CIPS, razne potvrde i uvjerenja, maticni list, vjencani list nista ne mozes dobiti osim tamo gdje si to uradio. A uz to na salterima ces ostariti i izgubiti sve zivce jer uhljebi ne zele da rade i bukvalno vas natjeraju na agresivnost i svadju
RS je bolji dio BiH.
GTRS je chatnitet
Burgija kako bolji kad je ovo u Federaciji vec godinama u praksi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)