Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bankrot mile bankrot
Ma platit ce to Mile iz svog đepa.🤣
Ne treba ici daleko - samo provjerite cega se Kina sve docepala u Srbiji na konto "bratskog" poslovanja. A sada mi pronadjite zapadnu kompaniju koja na "svom" gruntu u stranoj zemlji drzi svoje /kineske/ zastitare koji mlate /vijetnamsko/ roblje, zabranjuje pristup novinarima cak i u okolici objekta /koja im zemljisno ne pripada/ i suta nogom u dupe domace /srpske/ inzinjere. Sretno bilo s Kinezima ;)
Nema teorije do 1.jula da pribave 500 miliona maraka. Ostat ce ljudi u RS bez penzija i plata policiji.
Srećom je PSBiH odobrila i toleriše ovo sve inače bi bilo potpuno neustavno
I onda neki napadaju Fadila.....jos da im mi ne uplatimo 700 miliona PDVa....ne bi ih bilo....
Narod je to zelio .
Grdna rano.Ima para ali ih treba vratiti.Tuđe pare se uvijek moraju vratiti.Inače propadaš ko Grčka.Kinezi su daleko ali kad dođu nema labavo.Mile plati pa se žali. Problem u RS je kad dobiju pare potroše za svašta ali ne za ono zašto su se zadužili.To je pravilo svugdje u svijetu pa i u Kini ali ovi u RS slabo kontaju.
Zaista oko toga znaci sva nervoza u kuci...pare...
Zato je bila onolika prasina i frka da se uknjizi imovina na rs, da imaju sta prodavati.....aaaaaa
pa može li neko od nas tražit kredit pa da ga mi počnemo pritiskati😀
Baja je šumu propisno i vrlo temeljito opuhaooo...i gola je ko neka stvar...A , sada će je Kinezi zaposjestii...
Samo se zaduzujte tako treba,pa necete vi vracati nego jadnici
Kaze meni jedan srbin iz banjaluke: Mi cemo srbovati i glasati za Dodika makar korjenje jeli
oni jedu korjenje već , a neznam dali glasaju
Šta bi tek da imaju svoju centralnu banku, u tri smjene bi se printale marke. Krezo u RS jadan nema pojma ni koliki je procenat za koji treba poturiti grbaču da bi Mile mogao kititi muziku ni šta će ići na doboš.
Zar mu nije brat Orban obecao milione. Sta bi, brat se povukao 🤔
RS se jedino odcjepljuje u raskoraku zaduženja od FBiH.A pripaja jedino strancima financijski.
Federacija je i za RS i za Srbiju Kalifornija i narod opet hoce bolje, vise, kvalitetnije. Ovim divljacima daj rakije, da Srbuju i oni prezadovoljni. Ja se samo bojim da ce sve ove njihove lopovluke morati vracati svi gradjani Bosne.
Californication, 😂😂😂 Kakav si ti kolac.
Naravno, savremeni autoput Tuzla-Sarajevo koji povezuje dva najbitnija grada. Nove bolnice u na svakom koraku. Savremeni aerodrom u Tuzli. Itd...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da Bog dadne da propadnu aBd, kao sto su nastali na genocidu neka propadnu i nestanu sjeme im se zatrlo zlocinacko
Kad sa srbima se bude potpaljivao dzehenem, ima da gore ko barut ! Srbi su jedan od naroda predodredjen za zlo i propast Ako Bog da