Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trazili Dobili Sad im se nesvidja odgovor. Cega se pametan stidi ,budala se dici i ponosi. Tako i RTRS Sa svojom poltronskom uredjivackom politikom.
hahahaha cuj RTRS pita a u stvari Milorad pita, pa nije Stata Departman Vesela sveska.
RS je projekat američke administracije, oni su napravili istorijsku nepravdu, neka je sad i ispravljaju. Kad bude vrijeme, tada će i ugasiti i razmontirati tu tvorevinu, jer samo State Department zna recept kako se to radi. Niko drugi nema monopol za takvo što na ovim prostorima.
miješaju li se i drugi američki veleposlanici u unutarnje odnose zemlje bilo je jedno od pitanja na koji naravno nisu dali odgovor jer gdje ima da ambasador govoi o unutrašnjim pitanjima zemlje" američka demokratija"
Sa crvenim dugmeto treba ugasiti!?
Vecina iz RS zivotare po selima i sumama od sopstvenog rada. Njima nista ne znace sankcije jer nisu nikad imali niti ce imati ista. Ovi iz vlasti uzimaju pare od njih i zive ugodno. Ponekad im spomenu vojvode i ostale i idu dalje.
Uzeti pare od nekogai onda posle pitati tog istog ko ste vi sta se mjesate to samo moze neko ko nema karaktera
Najveća kriza privrede RS od 2008. godine: Kraj se ne nazire. Industrijska proizvodnja u RS u prvoj polovini godine, smanjena je za 7,3 odsto u odnosu na isti period prošle godine. Izvoz je smanjen za 8,6 odsto, dok je uvoz povećan za 3,7 odsto. U Uniji udruženja poslodavaca imaju podatak da je u industriji izgubljeno oko 2.600 radnih mjesta.
Majstor. Građevinac 150 km dnevnica pola tešnja radi po banja luci nema krize burazeru ko hoće danas raditi posla ko u priči nikad bolje
Jos samo da se State Departmentu jave iz porezne i pitaju sto su Miloradu blokirani racuni
State Department, tacnije Gabrijel Escobar, je i instalirao Milorada Dodika u vlast, omogucio mu enormno bogacenje, pljacku drzavnih resursa i kompanija, osiromasivanje gradjana, te su mu cak i kredite sredjivali za opstanak na vlasti, najpoznatiji je zadnji slucaj na berzi u Londonu
Mante se ubleha vec odgovorite 'dje su pare".....ili se odstupite. SIPA definitivno treba da istrazi o javnom kriminalu koji se u etntitetu odvija decenijama, sad je dosegao nivo da urusi cijeli platni sistem BIH. Znajte da BiH sirotinja nece vracati pare koje ste pokrali
Ameri su prsli ko kokice. Jeste, imaju pare i silu. Ali politika i diplomatija im je pala na niske grane.
nek ti je dodik primjer diplomatije
Sreća pa je tu izmišljena tvorevina da nam pokaže šta i kako
Nekakva minorna TV, uhvatila se u koštac sa State Departmentom. Definitivno ent, rs je u velikoj provaliji.
eres je zlooooooo !!!!!
Panika brale
nijedan Bosnjacki poloticar mu nije vlajao od tihica silajdzica sve do danas on valja on dobar Dodik stramota
U sridu... Da li može i moj sin dobiti 3 miliona kredita i svaki tender u RS-u, a sada i šire. Ukinuti Dodik ovce i ovu kriminalnu hobotnicu koja šteti svima nama, a najviše građanima RS-a