Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja stvarno ne kontam ove ljude koji sebi ugrozavaju zdravlje, u nadi da ce probuditi svjest i sazaljenje ovih odgovornih ljudi, Ti odgovorni ljudi uopste nemaju duse, da imaju, nebi vas doveli u tu poziciju koju jeste, tako da ovo samo bez veze radite, ove performanse.
Meni nije jasno zasto optuzuju gradonacelnika, koliko sam cuo u pitanju je dug od cca 1.5 miliona.Sad kao EP i rudnik nece da isplati taj dug jer nemaju para, da je u pitanju 100 miliona mozda bi covjek i povjerovao. Cini mi se da se opet radnici koriste za njihove prljave politicke bitke.
@gouser1297541891 Haha kakve gluposti lupetas, predsjednistvo se palilo kad je Bakir bio njegov clan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa što ne idu spavati pred EP BiH, ona nije isplatila kamatu, što je Fudo kriv. Fudo se samo drži zakona. Joj jesu glupi, a ja EP BiH je u Bakirovim rukama, pa on preko toga udario na Fudu, rudari su samo ....
siva masa?
Nije im kasumović napravio dug i zateznu kamatu već sda i njihov zakon$
Sve im je to njihova stranka napravila. Jer se na struji uzimaju ogromne pare. Zašto ne idu pred Elektroprivredu? Stranka i je ojadila, plaća im četvrtinu cijene uglja, i oni opet idu pred Fudina vrata štrajkat... Idite na Poljine.
I nije im kasumović napravio dug i zateznu kamatu već sda i njihov zakon$
Mora se gradu placat nadoknada. Od cega finansirat javne kuhinje ako ce samo rudari imati?
Zar oni nebi trebali spavati pred elektroprivredom ili federalnom vladom???
Ne kontam sta ima Gradonačelnik sa rudnikom
E zato naša trojka podrumaš,traktorista i jugosloven če od elektroprivreda da sastružu kajmak.!!!! Eeeeeeeeee trbamo biti zahvalni!!!!!!!
Ovo im je sce djelo SDA I DF, fadil novalic i Komsicev direktor EP kao i menadzment rudnika koji je postavila SDA logicno. Razvalili su rudnike i unistili sve
Ovako ce i u Mostaru za parking uskoro puknut. Uvelo parking u dvoriste zgrada da se HDZ tajkuni bogate.
Kasovic je odustao od Zenice davno, kao i svi ostali politicari od Bosne i naroda. Naskodit jedni drugima je najveci cilj, a usput zavadit i ovo malo sloge medju ljudima.
izdrzite sanndzaklije
Ajmo sada svi sto imamo kredite pred banku u strajk da nam banke otpisu kamatu na kredite te da samo ostavi glavnicu da vracamo...Fujdo nam je kriv😂
Kad Junuzović-Kopex blokira računeKreka doo hotel rudari protestvovati kod premijera Halilagića ili ispred gradske uprave Tuzla .
Kasumovič moze bit u G.Vakufu,otud mu je porijeklo.Žao mi je rudara,a Kasumovič,ljigavac lopovski,otuđio najvrijednije u Zenici,napravio raskol,zavadio vas Zeničane.Uništio vam svetinju,FK Čelik,bar je klub funkcionisao prije njega,Zenicstrans vam uništio,i sijaset toga
Dodaj :opljačkao rudnike i rudare :)
Puna podrška rudarima i suosjećam se s vama, ali nije vama kriv Kasumović, krivi ste vi sami, jer 30 godina dajete glas istim ljudima na vlasti. Ista stvar je i sa Zenica transom. Pokrali je i uništili do temelja, a sad im krivi svi drugi.