Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uveli im osmosatno radno vrijeme i oni se bune! Na nerad se neradnici lako naviknu!
Njima treba dati plate da i ne dolaze na posao. Ne mogu raditi 8h.
Odlicno,nek STRAJKUJU.Dati im OTKAZ.Uvesti rudare iz Indije i Pakistana.Njemackoj treba uglja,jer ne uvoze ugalj iz Rusije.Dosta je bilo REKETIRANJA.Rudnici nisu nicija BABOVINA.
šta če kopati kad iskopaju rudu?daju je đabe misle nikad neče nestati.šta če ostati iza nas.umjesto da profitiramo mi sve đabe
Šta je više?Rudarima povećajte plaću bar 50%!Nema veze što ne mogu ispuniti zadanu normu...Bitna je redovna plaća...A,to što su rudnici u Fbih,dužni državi milijardu maraka neuplaćenih poreza,doprinosa nema veze!
Zna li neko imaju li rudari svoj voz?
Zna li neko koliko im je sad radno vrijeme kad se bune zbog 8 sati?
Ovo kao u nadrealistima.
rudnici u federaciji su mjesto za uhljebljavanje SDA kadrova
I umjesto da izadu 1. Majbi protestuju ovi ce izac okretat janjad i slavit zato im je i tako
Novinari,A niste istinu od rudara uzeli sram vas bilo!! Samo jednu stranu prenosite od uprave kriminalne!!
nevjeruju radnici sindikatu....jer je u vecini firmi sindikat produzena ruka rukovodstva.