Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje i to nego da ide i pogine za tudje ideale.
Uzme Starlink-ov internet od Musk-a i radi IT iz šume. Pravi IT - nomad.
kod nas su ovakvi sada u stranackim borackim udruzenjima i okiceni ljiljanima...a pravi borci na ivici egzistencije i pod antidepresivima...
Postoji prezime koje su mu dali novinari. Kalinjin je i poseban grad. Covjek se proglasava introvertom, okrenut sebi, manje drugima. Sakuplja kisnicu, ima pristup masini za pranje vesa a pere se vlaznim maramicama. Zivi ekoloski, ljubi ga Greta, a regrutima je tesko samo ako su ruski. Vijest za nesvijest!
Evo ga, konačno i jedan pametan Rus ...
Pametan,pobjegao od Putinovog ludila.
Nije ga sramota istočno verujućih Bošnjaka
Samo mi nije jasno kako se snabdijeva strujom!?
Negativne jone skuplja...
Pobjegao fol, a javlja se. E jesi pametan u pm
Piše ga je obezbjedio solarne panele...nemoj samo naslove čitati i gledati slike.
U ruskim shumama te nece naci ni pomocu telepatije...
Bravo majstore. Dao si mi ideju kako pobjeć od žene I još nema propuha znači ne može te ništa ubiti
A jadni Ukrajinci se pate u Njemačkoj ccc.
Pametan..i tamo bi spavo u sumi..samo sto bi ga granate zasipale
A za razliko od rusa ukrajinici jedva čekaju da ih mobilizuju u vojsku? Kada bolje razmislim u doba rata jedino rusi izbjegavaju vojsku i niko više. Ko ima imalo mozga neka razmisli kako to ide.
Sve je u redu,samo ti je internet promasaj.Sad se smatraj se regrutovanim.
Fakat, taman im javio gdje je, ako budu htjeli da ga traze
Žene u Iranu su hrabrije od svih ruskih vojnika.
Ne postoji bošnjači jezik. Postoji samo bosanski jezik, nastao od bosančice ćiriličnog pisma u 10 vijeku. Recimo Vuk Karadžić je stvorio srpski jezik u 19 vijeku i zbog njega nemate pojma kako se pisu prava imena i prave riječi stranih jezika.
Za dva dana vijest kako je zaginuo negdje oko Hersona. Bolje da se nisi oglašavao paša. Ovi tvoji vrbuju gore nego jehovini svjedoci