Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve zakone u eresu uvodi baja
U kratkotrajnoj genocidnoj tvorevini. Molim vas budite korektni u izraźavanju. Hvala.
Meni samo nije jasno što ovi diktatorski režimi održavaju privid demokratije? Ako si već sebi zacrtao da trebaš ukloniti neistomišljenike i doživotno vladati, čemu farse oko izbora? Odmah se fino proglasiš za cara i ćao.
Kazem ja da je Putin najgori covjek na ovom Svjetu
Bolje ćuza nego pod zemlju ;)
Demokratija
Neko srpče od 22 ljeta imbecilnosti, prezimena Popović, reklo "da ratu" i otišlo da pogine za bunkerisanog kremaljskog pacova. Želja mu se ispunila prekjuče, kod Avdiivke. Roditelji ponosni, očekuju bar kacu kupusa od ruja.
A dobio bi nagradu da je nspisao: Zivio rat!!!