Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato je kod nas ulje pojeftinilo a brasno dijele na svkom cosku. Pogledaj prvo po svojoj avliji pa onda 2000 km dalje
Ovde se radi o nekom ko se uvece 22-02-22 obratio cijelom svijetu i najvio da se Rusija vratila kao super sila.
Gas ne staje zar ne. Ide punim kapacitetm kroz ukrajinu za EU. Sto ne uvedu sankcije na njega i zavrnu gasovode!? Sve je biznis i interes. Mislis da je svabu i amerkanca bitna buranija kao sto je ukrajina. Kad se malo svi posloze ukrajinu nece niko ni spomenut osim u kontekstu da njihove firme rade obnavu i banke daju kredite da ih porobe bez metka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni je u ovoj prici vise zao Srba nego Rusa. Koje su Srbi veliko razocarenje dozivili u svoje idole Ruse, mora biti da ce im ostati velika trauma u psihi.
Opet vas braca srbi vole a rade na zapadu.Valjda genetika bijede
Opet na kraju jadni i neduzni ispastaju, zali Boze naroda.
Meni kilogram šećera traje evo skoro 2 godine. 🤣😂
Jest Fakat
Ovo Putina fali para pa nago dize cjene
Ovaj snimak je stari. Kad je korona harala.
Hebo li vas Putin, idite njemu
prije dva dana red pred brendiranim radnjama
Ako su sankcije protiv Rusije pa u konfliktu postoje I sankcije a ako su protiv Putina, onda je to okrutno prema ruskom narodu. Niarod se ne pita nista ni u Moskvi ni u Vasingtonu.
Sto bi srbi rekli ‘imaju sasvim svega dovljno, ovo je sve foto montaza’, pune su police svega i sve je prejeftino zahvaljjuci Putinu
Kakva su kod nas poskupljenja svega, ko da je svijet nama uveo sankcije.
NEĆE ONI IMAT NI ZA GAĆA. AMERI ĆE IH UNIŠTIT BEZ ISOALJENOG METKA, SVE NA KRAJU SVODI NA NOVAC
Tesko obicnom narodu gdje god bio. Ko ga sta pita??? Sve nas ovo ceka. Prokleta politika.
Ja bijede braco moja mila. A vamo me Rusofili hoce da ubjede da se po EU ovako marisu za kocku secera. E Rusi, Rusi razocarali ste me i ko ljudi i ko komunisti.
treba pucat u secer