Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovoga vidimo da nas Evropa voli i želi. Ruske agresore treba izbaciti iz BIH
Isto kao sto se Jna ukopavala iznad Sa tako je i Ruska armija satro imala vjezbu na granici Ukrajine. Zao mi je Ukrajinaca jer su ispali naivni isto kao i mi. Kontaju neca brat na brata nece komsija na komsiju. Bosna vam je bila ociti primjer. Sloboda i Slava Ukrajini i BiH.
Da nas Evropa voli i zeli promila bi nas u EU i NATO davno. Nas vole pojedine drzave Evrope.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Al’ karaju Ruse. Šta je ovo???
Ruskog ambasadora pod hitno protjerati
Sattler se isto promijenio u pozitivnom smislu. Isto kao Madjari Orban i Oliver. Nesto su im proucili garant haha Sattler je ovo bas gospodski odradio sa ovim Rusom, svaka cast!
Ovaj ambasador svojim djelovanjem pokazuje potpuno odsustvo empatije prema zrtvama genocida, pokazuje da nije za to da BiH udje u EU i NATO a sto je strateski cilj ove zemlje. Znači radi protiv strateških ciljeva zemlje u kojoj radi i treba ga protjerati
Bla bla bla
Haj ti kuci pomozi rujanima vidis da vas svijet ne voli.Pokusali ste u C Gori udar pa vas pofatali ko zeceve.Sad ste agresori u Ukrajini.Ovdje ste slali ryjane da pucaju po Bosni a sad Sokolac vrvi od ruskih spomenika.Zali boze sta ste sve radili.Moj Kabuho ni djeci folove ne mozete prodavat koliko ste provaljeni u vasim nakanama i jadima.Zalosno da zalosnije ne moze biti.
Da li srbenede jos uvijek vjeruju u silnu i presilnu rusku vojsku?
Jos je ovaj ukrainac rodom, pravi izdajnik vidi se da je njohi. njohica pravi
Svaka čast o onici, znate li gdje se nalazite, sta je razlog sastanja i gdje BIH u toj priči? Koriste nas prostor i nama troše vrijeme, a prodnose godine raspravom vječitom ko je kriv?
USA,USA,USA
Tacno ce bit onako kako su nadrealisti predvidjeli …ovi ce se porokat izmedu sebe…a mi ce mo ljestve sklonit da kakva budala ne zaluta iz EU
Prolio sam bocu Vodke.
Haha...A sta ce Vucko.....moze ih drpiti od Kosova pa pokloniti Rusiji.....
Sta bi za akcize i gorivo ???
Razjedinjeni svijet i ujedinjena Jugoslavija...
Rusija je vodila i vodi pogresnu politiku na Balkanu. Umjesto da podrze Bosnu i slavnu antifasisticku ARBih oni podrzavaju neonaciste, ystase i cetnike. Zato ste izgubili sve saveznike za heftu.
Da ste podrzali ARBih mi vas nikad ne bi izdali. Sad bi imali slavenski bastion na Balkanu.
331 logor tzv armije antifašistčke. Hahahah
Problem se dešava u Brčkom uz podršku Ruske ambasade da Republika Srbija preuzme distrikt Brčko u svoju nadležnost i da ga anektira kao Ruska Federacija anektirala Krim. Podrška ambasadoru EU u BiH i njegovim riječima i djelima.