Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo puna ih tuzla osjecam se ko u moskvi
A srbi skandiraju putine putine, pa u njemacku na baustelu
Jesu mi to pravoslavni rkstremisti kako inace kaze Dodik za sve ostale?
Eto vam brace
Tako se to radi, isti scenarij kao u Ukrajini. Naseliš dovoljno rusa i nakod odredjenog broja i proglasiš rusku pokrajinu. Ako ih diraš napadne te rusija. Neka idu u Laktaše tamo od kud su dobili zeleno svjetlo.
Ne znamo mi ko dolazi, sto bi neko birao let iz Istanbula za sarajevo, pa boravio po bih, pa i da pokušavao ući u hrvatsku, kaša mogu ući i preko drugih grafova u EU. Budimpešta, Bratislava, varšava, itd... Sta rade po bih, kuda se kreću, sa kim se sastaju?
Sve protjerati! Mi ne želimo najezdu rusa
Jesu vala oni Rusi koliko su i Bošnjaci! Čečeni, Tatari i ostali nerusi
Čečeni,Uzbeki i Dagestan,samo sto imaju Ruske pasoše….
Ali najace je to sto 2 osobe se pojave i odmah granicni zatvoren po sat vremena a ovo je period dijaspore.
Mile otviri vrata svog gazdinstva imas kazu hektare primi bracu svoju
Hrvatska je turistička zemlja, doduše više u ljetnom periodu, ali sada se sezona produžila i ne vidim problem. Pustite turiste u Hrvatsku!
Pustite ih na Ilidžu, neka se pomiješaju sa arapima
Konta Mile, gdje sad i ovi, nema se ni za nas, jos sad i ovi, a znao je prebacivati ljude u entitet Federacije, eto ga sad ce svoju ranu sisat!
Na Kosovo ih da pomognu braci srbijanckma. srbijanci vjeruju u njih i kineze 😂😂😂