Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazem vam ja da je turska umijesana sa rusijom u ovo oko podrške dodiku.
pa moraju se osvetit Bosnji za lizanje pakasa Amerima koji ce ih prodati
Sta Rusija i Turska imaju sa BiH? Hrvatska? Srbija? Zasto da ne ukljucimo i Pauu Novu Gvineju? Sudan? Mongoliju...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Tjeraju nas dalje od Europske Unije, NATO-a, Američkih Saveznika i svega ostaloga...
Bas zato je bitno da anerika uleti prva u Brcko
Europska Unija nas i onako ne zeli (cijeli region) pa nemamo sta da izgubimo. Sta su Crna Gora i Makedonija dobile od ulaska u NATO?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko voli Tursku i Rusiju,ja vam toplo savjetujem da idete njima i ne dirate ljude koji žele da žive ovdje.
nabijem i ruse i turke
Rusi hoće srpsku sebi a Turci plin.
Opet ce nas prodati za sitne pare kao i na Berlinskom kongresu...
Točno!
Rusija i Turska ce se lako dogovoriti. Njima ne odgovaraju Amerikanci na Balkanu
8 miliona Bošnjaka živi u Turskoj.
Ni jedni ni drugi nisu prijatelji Bosne i Hercegovine i Bosanaca.... Pogotovo mi ide na nervne tursko licemjerstvo, iz aviona se vidi da su na strani Srba... Ali nije čudo jer krv nije voda...
@IslamiziraniPravoslavac Ja sam poredio dva okupatora i Turci su puuno gori, a odnijeli su harac za 512 godina sta god im je zapelo za oko, dok je Austrija gradila infrastrukturu i bez obzira sto je koristila BeHa prirodna bogatstva napravila je ogromni progres u cijeloj BiH. Sada imamo nacional-soviniste koji su generlano zaglupili narod vracajuci ga mentalno u feudalizam, a Turskoj takav teren najvise odgovara da bi ponovo poklopila vecinu Balkana.
Bosanski muslimani nisu smijeli izbaciti Tursku iz igre. Turska na Balkanu ima veći utjecaj od SAD.
Bosanski muslimani nisu smijeli izbaciti Tursku iz igre. Turska na Balkanu ima veći utjecaj od SAD.
Na šta smo spali da se svakakav šljam nama bavi.
Turska ne preferira isključivo Srbiju, već cijeli Balkan, kao nekadašnju osmansku pokrajinu Rumeliju, a Srbiju kao vazalnog partnera koji će pomoći realizaciji. Turska je 2020 investirala 70 miliona u namj industriju BiH. Dodijelila je i 2021 god. 60 miliona KM OSBiH-u pod uslovom kupovine njihovih proizvoda. Tako da otpada priča o trgovini teritorijem na koji sama pretenduje...
Nasliv bi bio efektniji da glasi 'u rimu se odlucuje o sudbini bosne'. Uostalom, tako treba i biti. Bosna je bila katolicka hrvatska drzava, treba to postati opet.
Da se bosnjo ne obazire na druge, da gleda svoja posla, da obrazuje svoju djecu, da zabrani djelovanje privatnih fakulteta i srozavanje obrazovanja mozda bi i imao neke sanse za drzavu. Ovako je vjecno osudjen na zivot u rezervatu pod kontrolom drugih.
e ako nam turci budu pomagali jadni mi ne znam odakle njima pravo da opste pricaju o BIH kad god su oni o nama pricali mi smo dozivjeli genocid