Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored čovjeka koji je 100x kvalifikovaniji i strucniji, izaberu ovog potrcka hahahahaaha... Kakav narod takva drzava :>
SDA ASDA HDZ.. STA OCEKIVATI.. FUJ.. NAJGORA KANTONALNA VLADA IKAD. SAD CE SE JAVITI DEBILI SADRINESELAM DZONISDA RAJASAKALDRME I BRANITI NEODBRANJIVO
ko je kvalifikovaniji, ovaj gospodin Rusmir Šišic je čovjek bez mrlje u karijeri...kako vas nije sramota, a ovaj vas kvalifikovani nek bude durektor FUP-a kad je vec toliko kvalifikovan...mrš svim došlama, od Fujdana do ovog sto je u mup pokusao uletiti...eno vam vase Sarajevo pa se ganjajte
Ciji je ovaj kriminalac??
Hajmo reci Isak Ramo
JeKo Isak? Robijasi su bratski, radnicki i rudarski grad sa TZ...ako nije iz te postene plejade, onda hebajiga, taman da je pejgamber himself.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jb grad gdje rasni klošar RAMO se nešto pita.
Neki kažu, a ja im ne vjerujem, da je ovim izborom SDA ZDK zabila zadnji čavao u svoj mrtvački kovčeg. Navodno, nakon ovoga, imajući u vidu da su upravljanje cijelim kantonom dali stranci sa dva zastupnika u Skupštini ZDK, SDA nema šta tražiti na sljedećim izborima. Tako ispada da SDA i njeni koalicioni ahbabi imaju bezbroj razloga moliti Allaha dž.š. da se sljedeći opći izbori nikad više ne dogode. Po meni, ovo je sve izmišljotina.
NAJGORA VLADA ZDK DO SADA. A o ovom tariguzu da ne govorim.
mislio Aljoša Čamparov da će birat komesara u Zenici...
mislio Aljoša Čamparov da će birat komesara u Zenici...
Bas mi je drago procitati ovu vijest, drago mi je da nije populista i polovni pravnik Sehovic uspio da dovede u zabludu Nezavisni odbor i da njega izaberu za komesara.
nek ga NiP postavi za direktora FUP-a kad je toliki strucnjak, al nikad vise došlo u Zenicu
samo stimajte, hvala Bogu da stimate, sljedece godine su izbori, maket cemo vas makar za HDZ glasao
nek nije Fujdin pas, nek je ko god je
Veće su šanse bile da Marija Šerifović pobijedi za izbor "Mis svijeta" nego Nermin Šehović ovdje
kad vidim titulu komesar uvijek se sjetim partizanskih filmova
I ono malo svjetlosti na kraju tunela su danas ugasili.
Ukidanjem kantona jedan komandant umjesto deset
Š.Mehmedoviča čovjek
Sef odjela za privredni kriminal i korupciju..sve jasno..zastitnik SDA tender begova.
Gleaj Šileta, stare krhojčine
HAHAHAH, pa sad ce ljudima konkurs ponisiti. sto je bio i cilj vlade.