Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je NES ? Kafa ili šta ?!
Ublehaska stranka
NES je produžena SDA ruka, isto kao i DF. Ako date svoj glas NESu ili DFu, isto je kao da ste glasali i za SDA.. Ma džabe im sve. Može SDA kupovati ove ljigavce sto prelete s jedne strane na drugu, neće im to pomoći, Pazite, prevarom i tombolom hoće u vlast! A NES je iznevjerio volju svih onih ljudi koji su glasali za njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da podsjetimo NES se zove stvarno A-SDA. Čak im je trebalo vise od 10 godina da se sjete ime promijeniti 😂😂😂 da ne podsjećaju na SDA.
NES u Krajini skonto da ne ce sa ublehasima iz NIP-a, neobrazovanim i polupismenim NASTAVNIKOM FIZICKOG, bravo, cestitam.
Zbog ovakvih preletaca tacno mi je Zahiragic SDA-ov dao ideju da postanem Dodikov Musliman.
Koji smrad od stranke....
NES će sa ovim NEStati
E jesi mi ti za neka rjesenja , sve ste vi go interezđija !
Sikter vise... Ustvari ko ste Vi...odakle je ovaj NES...sta sad ovi hoce...🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Nes neće pristati na polovična rješenja. Pristat će na osmična rješenja. Ministra. Bar jednog.
Pa ako ne stojite 100% iza prozapadne opcije i dogovora onda vam je bolje odmah odstupiti i riješiti novu vladu
Baš ti prezime odgovara
HAHAHAHHAHA TAMAN KAD SE SDA-OVCI ponadaju da ce formirati vlast ovi iz NES-a i SBIH im suknu, a kad pocnu kritikovati trojku onda su kao pametni ovi iz NES-a i SBIH a sad kao ko su te stranke jel to neka kafa NES hahahhahah. PAPA SDA ididte kupujte diplome samo to i znate
Ovo su dzoker ljigavci koje SDA ima u šaci
Ostani đubre do kraja….. i idi sa SDA kuda si već pošao. Rumenko i ti bi guzice dali za vlast a SDA vise nudi, reci narodu pošteno
hahahahahahahaha
Rece Kifla i NN. Inace smo cec vidjeli da oni ne bi dali guzice za vlast. I dudlaju ga i primaju. Sve za stolicu, ali meni se cini da ce ga NN podudlat do kraja i to bas svima jer nema nista od pozicije premijera dok se Kifla zvani Gavro uhljebio, ponio sekundarno ljepilo da se zalijepi za stolicu, ali nije svjestan da ce ga narod zguliti zajedno sa hlacama.
Kakav demagog, neće ucestvovati u formiranju nametnutih rješenja hahahahah. Ruznicu reci odmah ko čovjek hoćemo sa SDA nekoj biti gnjida