Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To smo tražili, da nam uvoze svoje đubre, reklamiraju i uvaljuju ko zna kakve lijekove, tuđe banke otimaju kamate, u Yugi smo imali najsigurnije proizvode, provjerene i inspektore koji nisu bili korumpirani itd itd fabrike naše uništili, privatizovali, oteli, prodali tkzv tajkuni robovlasnici
To smo tražili, da nam uvoze svoje đubre, reklamiraju i uvaljuju ko zna kakve lijekove, tuđe banke otimaju kamate, u Yugi smo imali najsigurnije proizvode, provjerene i inspektore koji nisu bili korumpirani
Kakva je ovo marka krekera... nikad čuo...
Stave oznaku BIO i lupe 3 puta vecu cijenu. A ono otrov unutra.
Kakvo smeće jedemo generalno, dobro je iko živ
rizik po zdravlje je ako si alergican na mlijeko, zato sto je deklarirano da nema mlijeka. Pazi sta je napisano, rekao bi da je otrovno. Ruku dam da je ovo sponzoriran clanak od konkurencije. Neko hoce uvoznika da pokopa.
Pa logično.Sve je u ovoj zemlji sponzorirano i pokvareno.Dozvoljeno je prebaciti kovertu inspektoru da razvali konkurenta i da ga sravni sa zemljom.Zato će ova država nestati.JA mislio po naslovu našli plutonijum u krekerima.
Povlače ga samo sa tržišta BiH. Hm, interesantno.
Meni se čini da jedino ova Agencija za sigurnost hrane nešto radi, svako malo nešto povlače. Ove ostale državne agencije kao da i ne postoje.
Grijesis ako mislis oni otkrili...samo primili obavjest iz EU sistema i prosljedili javnosti.