Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snažna poruka za izdajnike trojke , Hercegovina je potopila trojku ,u Mostaru si statistička greška, a Jablanica će ih iznenadit pravo Trenutnog načelnika iz sdp ne moze FBI ,ni Interpol pronaći, naredio Nikšić da ne daje izjave ,da i njega ne zavali zbog kamenoloma
Vidiš kako se može okoristiti o najveću prirodnu katastrofu, sredstva se ne biraju, laganje i podmetanje se odlično pokazalo.
AaAh...bola ,da ti je trojka u Mostaru koalirala od rata pa na ovamo sa Covicem , još bi ti Stari most bio u vodi ...vidiš za ove 2 godine, kako se ponašaju!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lijepe vijesti, a bices jos ljepse kad Osmanovic pobjedi u Odzaku hdzovog kandidata nakon prebrojavanja pošte
Kandidatot trojke u Fojnici ima 0 glasova, ako se šta nije promijenilo na kraju. :)
Razlika izmedju Zijada Lugavica i SDA kandidata u Tuzli je 23.000 glasova, opcine Trnovo, Doboj Jug, Bos. Petrovac i Teocak zajedno imaju 20.000 stanovnika. Stranka malih sredina
Ubili onog trojkinog kandidata cijanidom
Covjek prodao sve HDZ-u za male pare. Kaze jedne prilike Franjo Tudjman,da sam znao da su ovoliko korumpirani i vole pare,nikad nebi s njima ratovao.
Bosnjacki fini grad
Jedan od razloga zašto sam uplatio samo dvije marke za poplavljena područje je upravo iz razloga što uporno podržavaju stranke i ljude koji su ih u sunovrat odveli. Ni nakon toliko poginulih njima nije došlo ništa u glavu.
SDA treba zakonom zabraniti, jedina sansa za bosnu i hercegovinu
Schit na aparatima
bog ih kaznio kao upozorenje da ne biraju ponove iste a oni opet, žalosno
ASFALT dobar ..
DOLE TROJKA TROBOJKA!
Kandidat trojke je preselio na ahiret 25.9.. cuvajte se glupih komentara
Nije ni on bio čist vjeruj.
Niksicu, sve resurse imas i ovakvu samarcinu dobijes u "svom" Konjicu, Fadil iz zatvora pomizi trojku u svom Gradačcu
Fojnica se neda,nisu kao Kiseljak koji je bio sarajevski predali u ruke manjini