Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko se javlja...organizacija koja je ubijala ljude gore nego ovi u gazi...joj patetike
A kad je u pitanju protestovat za državu BIH niko ništa. Sramota.
Svaka vaša posjeta klixu direktno finansira faššiste u hrvatskoj koji su saučesnici svakog mrtvog djeteta u Gazi, a time ste i vi saučesnici. Direktno utičete i na rušenje BiH posjetom ove stranice. Ko se nađe pametan, što sam ja tu, tu sam, da vam kažem.
SABNOR, jesu to ovi što su uselili u Židovske stanove od M. Dvora do Ferhadije 1945-e?
I pola contra zagreba oteli od zidova...
"drugovi", to nije nikakav rat "protiv civila" nego gotovo stoljetno etničko čišćenje i genocid nad palestinskim narodom, pobliže rečeno otprilike ono što je petokraka radila u Bosni prije tri decenije.
Zar su drugovi jos zivi?
Prvo jucer Ramo Isak, sad I ovi.. ovo su dani jeftinog marketinga
A kakvi moroni morate biti da ismijavate sve sto je naše
GENOCIDNI IZRAEL ! 💚🤍
Bravo.