Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrtve!!!
Qrava škutorsko-kamenjarsko-poskočarska.
@Xbox360 Nije joj Bakir dao otkaz nego SDPovac Lagumdžija.
Željana je po mjeri onih koji su je izabrali i tu nema fule.
Čuj šta je radila? Isto što i svi kadrovi HDZBiH u zemlji i inostranstvu. Uvijek na crti rasturanja BiH, a kao nagradu je dobila život na visokoj nozi preko naših leđa. 😏
oj majko da mi se zamijenit s njom, da prestane moja patnja
Problem je što ona ima sporne izjave, a nije problem što Bakir i kompanija pljačkaju državu još od početka rata do danas??? Je li nije i to protudržavničko djelovanje?? Nije da ju branim, ali ako ćemo raskrinkavati ljude, idemo sviju komplet.
Neka zivi Zeljana Zovko.
Još jedan dokaz koliko nam zagreb radi o glavi. Koriste se svim sredstvima i ove pohrvaćene gnjide upotrebljavaju da nas unište
MILF dobra
Prasica UZP-ovska.
Dobro nas je+u manjine u BIH. I treba kad imamo nesposobne Bosnjake, koji nisu u stanju proglasiti gradjansku drzavu! Pa kud puklo da puklo!!
Ova sekta zvana hdz se mora staviti izvan zakona , pogubni su za BiH i Dalmaciju, a hrvatska nek se yebe s njima
DaBogda ti za lijeka trebalo Željana Zovko i nemao ti ko dati.
Puna su joj usta,,vsnago,,. Prava ustaska,,profuknjaca,,
Poskok Online na aparatima :-D
Kad seljak obuje cipele
Ja bi to ovako rekao Zemlja BiH je prelijepa i siguran sam da niko nema ništa protiv zemlje kao zemlje ali mnogi imaju protiv uredjenja zemlje koje i jest frankestajn,taj frankestajn nas je doveo da nemamo sta jesti!
Eh da je jedina... Nema na svijetu nijedne drzave u kojoj njeni ljudi rade vise protiv nje. U SFRJ npr. sve bi to na goli otok.