Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšiča i slične njemu....stranci počeli stavljati sa strane.....da gledaju......a HNS ,nevladinu organizaciju,priznali kao instituciju i sa njima pregovaraju. Pa zar ste Bošnjaci mislili da svijet neće skontati podlu politiku??? 100 godina smo izgubili zbog pijanca Komšića.
Podlu politiku? Hrvatska ruka u bosnjackom djepu? Kad ce te poceti placati vlastite racune, je li pohrvacena manjino? Trosite +33% budzeta, a uplacujete 6% poreza?
LNGA terminal na Krku presudio graDZanskoj. Šta ona reče 'Poručio Biden da vas nije zaboravio'😂😂😂 Čuj Biden nije zaboravio, koji crnjak.
Bosanski pravoslavci su 90% šljegli iz šume odnosno sela, e sad je vrlo teško njima objasniti da su svi žitelje jedne suverene drzave građani. Znači jesi seljak, đikan, niko ti to ne brani ali si kao član države u kojoj živiš i građanin.
Kakve su ovo lazi? Na kojem i nivou i kada su se surele vlade USA i Hrvatske? Zasto objavljuje Klix ovakovea primitivna podmetanja? Hrvatska je najkortumpiranija zemlja u EU, a Plenjkovic je izdao USA i kupio avione od Macrona da bi bio izabran na neki polozaj u EU.
gradjani kod nas po vodecim politicarima ne treba da postoje, vec samo narodi. Mozes biti najbolji na svijetu, ali djaba ti sve i drzavljanstvo bez podobnosti. Nedemokratski odnos koji nas nikad nece dovesti do EU. Po toj logici ona nasa djeca sto sjede kao stranci u Njemackom, Svedskom, Holandskom UK i drugim parlamentima, nikad ne bi mogli teoretski da budu birani
A zaštićeni ko bijeli medvjedi u BiH
kolko ja pročitah vode oni kaju da zemlje balkana moraju ući u eu i nato. znači pod prijetnjom sile... bog zna kako će se to završit
Ugrozite me ko hrvata u BiH evo molim vas! Aj ne sve se pozicije dijele na 3 a nas ima 10% A za kaj nas ugrozavate, ne?
Bakir je sve ovo potpiso u Mostaru glavnom gradu Herceg Bosne pred očima evropske unije tako da lupate bezveze
osobno mogu garantirati da hrvati certificirani HDZ-ovci imaju sva prava i cak veca u odnosu na druge u BIH, isto s eodnosi na certificirane bolesnje i srbe u vodecim strankama ... dok bosnjaci muslimani, katolici, pravoslavci, romi, jevreji i dr. nemaju nikakva prava ... IDOTI PORED SVE MUKE I RATA KIJI JE ZABAVIO CIJELI SVIJET A STA SLIJEDI U NARENDOM PEIRODU SAMO BOG ZNA, ONI SE BAVE SA IZBORNIM ZAKONOM BIH ... ZASTO ZASTO ZASTO ... secesija puzajuca
hrvata nema ni 200 hiljada, ranije su trazili da hrvatski glas vrijedi za 5 bonjaka a danas hoce da umjesto 5 bude 13..mozete misliti koliko im je opao broj...prije bilo kakve izmjene treba prvo napraviti popis stanovnistva
tacno samo sto ono sto SAD i Hrvatska misle nije isto... jedan covjek jedan glas su ista prava a ne 13-1..
Tačno kako se bira 1 predsjednik u Americi nek se bira i kod nas. Većina odlučuje, bio crn, bijel...Program se gleda, koji će većina podržati.
Koga briga šta Hrvatska ponavlja. Neprijateljska država čiji je prvi predsjednik Njofra Tuđmen u haškoj presudi označen kao vođa udruženog zločinačkog poduhvata. Na tim činjenicama odgajamo djecu.
Ako maknemo SDA i Baketa sa političke scene, onda će treći i izborni biti puste želje i mokri snovi uzepejaca i endehazijanaca . Treba da znamo da je baketov babo potpisao rs,a on hoće sa Draganom,Božom i ostalim da oživi i potpiše hzhb.Pamet u glavu i časno pomesti smeće, svijetla obraza.
Zamislite da ste dijete i u vasem razredu svi ste iz Bosne, vasi cukun pradjedovi su iz Bosne ali vi niste pripadnik naroda koji je bitan. Niste konstitutivni. Kako se ta djeca osjecaju pitam se?
Zamislite da ste dijete i u vašem razredu su svi Hrvati, vaši čukun pradjedovi su iz Bosne i Hercegovine ali u Domu naroda vas predstavljaju Edin Fejzić i slični, i u predsjedništvu čovjek kojeg su izabrali Bošnjaci
Samo zamislite da ste dijete, napunite 12 godina i pocinjete saznavati o svojoj drzavi da bi otkrili da niste jedan od tri bitna naroda.