Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno smijesne sankcije uvodite, opalite SWIFT. Vrijeme je !
to ako urade ugrozeno je 40 posto radni mjesta u evropi nazalost i kod nas
Davno bi to oni, ali ako opale ko ce Amerima isplatiti Ruski dug 😂
Evo, oni bas sad kontali da skoknu do Vasingtona....
De mi reci, sta ih tacno sprjecava da upotrijebe nuklearno oruzje? Neka rijec? Potpisani sporazum?
Inace USA nikad nike uvela sankcije te jacine Rusiji poput EU....nela neko to objasni...
Birokratija
Samo atomska !
SAD "nadmašile" EU u sankcijama: Putinu i Lavrovu zabranjen ulazak --- klix citate li vi zapadne medije??? SAD im moze uvesti zabranu ulaska u Ameriku ali EU to ne moze jer, ako hoce pregovore sa Putkom moraju mu ostaviti slobodu kretanja izvan Rusije, nece valjda oni ici u Rusiju kod njega. Isto je i sa swiftom, uveli bi sankcije ali,..... sa tim sankcijama pogadjaju i gradjane Rusje a istovremeni sijeku i granu na kojoj i sami sjede.
Sva Evropa je ovisna od ruskog gasa, Svabe i od ruskog uglja pored gasa. Trenutno im je jedina briga da se ne udruze vojno mocna Rusija i tehnoloski mocna Kina. To zele pod svaku cijenu sprijeciti.
Taj Lavrov lozi Dodika godinama.
Ma nista od sankcija, Rusi prave.novi svjetski poredak, zivi bili pa vidjeli
Tako znaci, nema vise hodanja. Sad jos SWIFT i eto ih u poblemima.
Hocemo SWIFT sankcoje protiv divlje horde.
Ovaj je dobar kao neće oni nuklearno to je Ukrajina nije Rusija,pa šta je rekao pre neki dan Putin ko se umeša sa strane dobiće odgovor kakav nije zabeležen u ljudskoj istoriji,pa šta to znači,nego ja sad a šta završe sa Ukrajinom i nestanu šta ih sprečava šta onda..a za taj swift bi im amerikanci zabranili da netreba njima preko tog swifta rusi 30,do 40milijardi da isplate..da im neduguju isključili bi im
Putin: "let the bodies hit the floor" Biden: "ne mozes kod mene kuci vise dolazit, to ce te nauciti sigurno!"
Neće to Putin osjetit, može on i u Čečeniju il Siberiju na odmor
Jbte koja lakrdija, EU i Ameri uvukli u sukob Ukrajinu sa Rusijom, postavili im komicara za presjednika, a sad se takmice ko ce vise sankcija uvesti, dok obican narod pati. A i od sankcija nikakve koristi osim sto ce opet obican narod patiti, vjestacki se izaziva kriza !!!
Jos fali Vucic i mogu remija igrati Mile Putin Lavrov jer iz kuce izaci vise nece moci
nadmasile zabrinutoscu ili duboko ili vrlo ili kao nikad do sad...rusi navalili a svijet gleda i cudi se kakavi su rusi zohari
Pa gdje ce Putin putovati? U Majami na kupanje? Tesko mi je priznati ali ameri su se ponijeli kao teski shupci.