Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto kao kada su Egipćani nakon arapskog proljeća sebi izabrali predsjednika pa onda Amerikanci rekli da nisu zadovoljni i strpali ga u zatvor. Ostalo znamo. Valja osigurati da Izrael mirno diše dok ubija nevine ljude po Palestini.
još jedan pokušaj gramzivih jenkija da instaliraju svoje pijune i otmu prirodna bogatstva još jedne zemlje J. Amerike
opet? hahah tako ameri svaske venecuaelnske izbore :D
SAD imaju svoju demokratiju Venecuelu boli za njih!
Ovako su isto priznali i onog svog Juana Guaida, pa se kasnije pravili da nemaju pojma ko je lik, nakon sto im je propao taj scenario.
Ma tako je SAD nista drugo i ne rade vec zakuhavaju i pocinju ratove po svijetu i onda kao ko fol neki mirotvorci
Čemerika najveće zlo od kad postoji svijet
Zakuhavaju i tamo
KAKVE VEZE IMA AMERIKA S NJIMA PA DA IM KOMENTARISE JEL NEKO ZASLUZENO ILI NE PREDSJEDNIK... NIKAD NISAM PROCITAO DA SE VENECUELA MJESA U NJIHOV IZBOR ZA PREDSJEDNIKA
NE BI TO BILI AMERI DA NE URES, VAZDA NEGDJE ONI ŽIVE DA BI PO SVIJETU RAVILI NERED I HAOS...
Za ocekivati. Novi front 3 sv rata su Koreja, Tajvan, Sudan ili Venecuela.