Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoji ali podobro si kriv za to i tvoja Sda...
Upravu je covjek isto se desava i u Federaciji i "Erceg Bosni",samo drugim narodima. Jadni ljudi koji su se vratili ili zele da vrate nemaju normalne uslove za zivot i smbijent. Cast nekim sredinama kao sto je Tuzla,sli njih je jako malo.!
@Dungamanga Jedne prilike vidim ovog nosonju u pekari.Steta sto je tu bilo djece, bas sam htio da mu polomim onu nosonju.I dan danas mi krivo sto ga ne nahlupa :(
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Da li ovaj šta radi ili samo kukumavči i zakuhava i samo se žali nešto
@gooUser1587251131 opisao si rezervat naciju koja je promjenila ime nacije deset puta, najpoznatiji kao poturad a danas se zovu bosnje. 100% si ih opisao tim komentarom.
radi Ramiz
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slomiti mu nos izazov #brejk_nosonji nos_u ime_naneFate
Ojjj jarane, dosadio si i Bogu i narodu. Ima li šta drugo da se baviš osim politikom?
Salkane jel ti mozes uraditi ista osim cviljenja samo kukas brate...
sta se cudis? pa bili su konc logori keraterm, omarska, itd.
Zadnji popis kaze: Srba u Federaciji BiH ima TRI ODSTO. A Bosnjaka u Republici Srpskoj, cini mi se, 13 ODSTO. Hrvata u RS skoro da i nema, A Srba u hrvatskim katronima ima samo u Drvaru i Grahovu. Tacka. BiH je ratom totalno nacionalno podijeljena. Cemu sada iscudjavanja? 97 odsto Srba u BiH zivi u RS, a 83 odsto Bosnjaka zivi u Federaciji BiH. Istini se u oci mora gledati. Licemjerno je da se politicari cude, znaju oni ovo jako dobro.
To je RS. SDA kao da sanja neke promjene u budućnosti. Neće biti promjena, pogotovo jer je Rusija sa aktivna na prostoru bivše Jugoslavije. Sa Rusijom se radi uvijek deal a ne rat. Nije to sovjetski savez.
O ovakvim stvarima jaran mu Bakir neće pričati. Kad MuP RS raspiše konkurs za prijem novih pripadnika, jedan od uslova bude da je kandidat državljanin RS-a.
Prava ISTINA je da si ovo pitanje ustavnosti trebao donijeti pred Ustavni sud prije nego je usvojeno... zasto si do sada cekao? Zeleni ahbabi dode ronhila mrssss
Ja pomislio umro Salkic kako su novinari objavili sliku.
Pita nana Fata imaš li kakvog kupca za zemljište?
Pa ako kao podpredsjednik RS-a,nemas nadleznosti(kako sam rece),da pokreces pred nadleznim organima postupke za zastitu bosnjaka,pa kakvog onda smisla ima ta funkcija.Sto netrazite veca ovlastenja.Ali bitna je para i titula.
SDA je izdala Istočnu Bosnu, prodala je Srebrenicu. SDA je imala uvijek ministre za raseljena lica, pokrali su sve donacije i humanitarne pomoći. SDA je svojim glasovima izabrala da SNSD ima većinu. SDA je mafijaška organizacija zajedno sa HDZ-om i SNSD-om.
Ja mislim da njemu ni mati nije tepala lutko moja lijepa
A sta ste vi ucinili za povratak.Za sta god sam predo za pomoc kao povratnik,odbili ste me sa obrazlozenjem da nisam bio prijavljen do marta 1991 godine. I na kraju sam se morao vratiti u Federaciju. I vi ste doprinjeli da moj grunt od 70 duluma zemlje i mnogih drugih bosnjaka ,ostane bez posjednika..A Federalno ministarstvo za izbjegla i raseljena lica ,od rata pa na ovamo je u resoru SDA. Konstatuj pa na blagajnu po dobru platu.
Mi nećemo, ali će valjda naša djeca dočekati da žive bez da moraju gledati ove njuške lopovske