Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjaca funkcija na Balkanu. On u wc ne smije otic bez dozvole bgm
@crnasipka783 od Slovenaca, Hrvata ili Albanava?
@crnasipka783 Glavica ti je pola u majci a glavica babe pola u tebi. U kome pravcu se mices?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ovaj ne priznaje Republiku Srpsku a njen podpredcednik.
@Celzi Cuj ne priznaje genocidnu cccc
Sumska republika ce se ukinuti uskoro. Jer cijeli svijet vidi da takva tvorevina ne moze opstati. Da se dva naroda diskriminisu na terotoriji jedne suverene i medjunaorno priznate drzave Bosne i Hercegovine.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nestigo ti prije odgovoriti ,slavilo se jbga! Neskidaj masku ni kad se brijes,nikad ljepsi nisi bio!Aa o ukidanju eto ti ces ukinuti neandertalac.Slavice se hiljadu godina!Sledece godine na trg u Bratuncu dodji i ti!Sa maskom naravno!
Mozete vi srat koliko vam je volja.Samo vam to i ostaje
ti ko pametan
gdje si prije bio vapiru sad si ko doso pameti de pusti narod da se zivi ti ko sad pametan konju jedan imas para nadrpo seisad si pametan vole
Uhljeb stoljeća ide za ramiza
Ovdje je maska za lice još jednom pokazala koliko je korisna.
Srpska propaganda je dobro isplanirana akcija koja se sprovodi u miru, a koja je opasnija od puške, tenka i samog rata. Za cilj ima satanizaciju kompletne nesrpske nacije, a na području Bosne i Hercegovine to se odnosi na sprovođenje tzv islamofobije prema Bošnjacima i širenju laži i obmana, a sve u cilju ugnjetavanja vlastitog naroda.
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.   
I ovog Salkica dosta.Konjina prava..
Hocemo li onda poduzeti nesto po ovom pitanju ili ce kao i do sada sve ostati na praznoj prici?!?
Klempo vrijeme je da se tebi ukine 30 savjetnika
republika srpska je utemeljena na stotinama hiljada poklanih zvjerski mučenih i pobijenih i protjeranih Bošnjaka kojima se ni danas tu ne priznaje ustavom garantovsni status kao i Hrvatima konstitutivnost, vitalni nacionalni interes, čak ni pravo na svoj jezik u državi Bosni i Hercegovini.
Nije se smjelo nipošto 1990. godine pristupiti registraciji nacionalnih stranaka, jer svako od organizatora je znao gdje to vodi, vodi u mržnju i tragediju...
Ukini je jarane! Nista konkretno ne poduzimate da je ukinete, niti da lobirate. Samo laprdate svake godine isto, vec 25g.
Klošarima kad zatreba poena spominju ukidanje RS-a. Što je niste ukinuli 96 te Tada vam nije smetala al ste bili apsolutna vlast. Sad vam smeta jer se bliži 2020 i opšti izbori u kojima idete u zaborav. Alija je aminovao i Srebrenicu i Bratunac i ubijanje djece i sve zločine jednim potpisom.