Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako odlezi dan zatvora, ja cu ostati u BiH.
@Birthday28 @Kikseru @BULEVARU, @France.......................ofiran si ujkane.Lose glumis i Servina i Bosnjaka.
@Rusmo1 šnjakbo, tvoje po rječniku, imenu i prezemu može biti samo ono u Istambula Teherana i tome slično, ovdije ništa nije bilo niti će biti Arapsko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci ako sam ja dobro skontao likove sa ovim komentarima sud je priznat samo ako su sudije bosnjaci. Sud vrjedi samo gdje su bosnjaci u vecini.. Nema veze ako bosnjak dode porazbija izborno mjesto ili ukrade nesto on nije kriv jer je to uradio u mjesto gdje su sudije druge nacije i vjere. Znaci snimak ima uradio priznao da je to uradio sud ga osudio i to je odmah ustaski sud. Sramota nikad ova zemlja nece biti drzava sa takvim glavama.
Zbogom mozgu!
Trebao je biti davno osuđen i to zbog bespravnog uzimanja našeg, budžetskog novaca, za odvojeni život, iako je imao stan negdje u okolini Sarajeva. Čuj, nije znao kako i odakle mu se pojavljivao taj višak para na računu. Da li ti bas svi mi izgledamo kao oni mazlumi koji stave x pokraj tvog imena na izborima? Fuj, govno jedno sda-ovsko.
U zatvor s djubretom,da sam ja kojim slucajem to ucinio dobio bi 10 godina.nebitno sto je u politici,zna se sta se smije sa sta ne.dopustili se ovo da ne zavrsi iza resetaka ovaj majmun u odijelu,to ce samo biti poruka lopovima i kriminalcima da slobodno pljackaju nece niko u zatvor.
Ti ba zasluzujes da nikad ne izades iz zatvora
ja bi mu dao 10 godina da se pitam ista vidi mu face
Konjina bio i ostao..
Ja bijednih komentara onih koji ne znaju ni doci do Stoca,podrska i Kaplanu i Demiru...slijedeci izbore uzp gubi
Kaplan mi je rijetko odvratan tip (Koji je na mjesto minstra došao vjerovatno manipualcijom i krađom na neklom nivou izbora- Asocijacije mladih SDA??), ali lopovluci i krađe na izborima su mi još manje drage. Ako Kaplan odleži kaznu, znači Bake ga je pustio niz vodu, a ako ne odleži, znači ljudi ako niste Baketovi puleni, ne tražite pravde na ovim prostorima, jer je tu i nema za Vas.
Ahahhahhaha
Uhhh mmmm naš Salmir u zatvor. Uh da mogu bio bi mu cimer, kažu vrhunski ševi.:)
Samo oštro s balavim kabadahijom...
Malo za takvog međeda
U duhu koalicije SDA i HDZ.
SDA je nesposobna i nestručna da se na politički zreo način suprostavi izborim manipulacijama ali i mnogim drugim problemima od važnosti za Bošnjake ali i za cijelu BiH.
SDA doktorirala na izbornim manipulacijama
Nigdje niste napisali jel' uslovno ili ne... Jbš 'vake đurnaliste...