Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ne kaznite Fadila za orgijanje u Konjicu?
Ljudski bi bilo i da Elektroprivreda struju računa po jeftinoj tarifi!!!
@Kurton12 dok treje ova kriza nema isključenja dužnika, dakle, samo pametno...čuvajte novce za druge stvari, ali znajte da čete jednom morati i struju platiti.
Krenuli do dilera garant 😂😂😂
Dare Rango Eni Cukle
Zašto ne testirate ljude u Sarajevu??? Hiljade je zaraženih ali "ona"ne da testove.
.... I tako, mislim, da neću biti kaznjen. Jer, pronasao sam rupu u zakonu. Oni ne smiju da me gurnu na onu drugu stranu, prebacujuci krivicu na onog drugog. Ima Strazbur da radi.
...Jbg. nisam ih mogao prevariti. Jaka država. Veceras cu probati nesto drugo, skontao sam. Isto ovo ali cu skakutati brze, do 0500. Probacu, a mislim da me ne mogu kazniti iz jos jednog razloga: svaka administrativna linija ima ekskluzivnu eksteritorijalnu liniju, pa tako cu da uskocim na teritoriju BiH, koja nije ničija....
Ja sam sinoc stao na zamisljenu liniju izmedju ingerencija jednog i drugog entiteta. I tako sam čekao 18 sati na policijski sat u FBiH, i naravno policiju. I kad je naišao, ja sam poskocio na drugu nogu koja je, jelte, u drugom entitetu. I nije mi mogao ništa. I onda sam cekao 2000, pa je naisao drugi policajac iz drugog entiteta. Htjeli su me obojica kazniti, ali posto sam bio na pola...dobio sam po 250 km.
Odlicno za pripadnike mupa samo povecati kazne na 1.000
Al u K...... Da policija radi ko sto ne radi vidjeli bi koja bi cifra bila
Slusajte solaka i bakira i bicete dobri gradzani,,zabili vam oni u dupe
Pozdrav za sve širom naše bivše Jugoslavije Juge kako smo je od milošte zvali,pljuj te me svi,ja mislim da ti štonsu nas podvrkali da razjebemo onakvu zemlju da je njihovo maslo i ovaj virus,pozdrav svima i držite se sa Novog Beograda
U Svedskoj sve normala, svi na posao male restrikcije
Treba objavljivati imena tih,da znamo ko su degenerici!!!!
Fino se treniraju ljudi... šta li je sve ovdje pozadina...
Nije lose za pocetak
Očito ova zrojica, nisu imala štelu 😁