Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja demokratija druze? Gdje se jos demokratski biraju tri predsjednika? Ovdje je potreban drzavni udar i jedan vodja da sve ove lopove skine sa grbace naroda
👏
Potrebno je samo da narod na izborima odabere buducnost umjesto povratka u proslost. Oni koji ne mogu pruziti buducnost narodu pricaju o proslosti. Dakle, do naroda je! Fenomen je zaliti se, a uporno glasati za iste. Sta ocekujes?
Moj Sanchez, mozda ti ne lice na stoku i razbojnike ti oko tebe, ali vjeruj da jesu.
Ove ponude i priče su već neko vrijeme uvreda za inteligenciju. EU odavno nije "obećana zemlja", ni politički homogena, nije ekonomski stabilna, euro pada / inflacija raste, ruski plin ih čini slabim i ovisnim .. Ovaj dečko kao da je prespavao zadnjih 20 godina
Sta to nudi EU matere ti...
Šta nudite laž i obmanu.
Dobra je Spanija, nisam ni znao da je marihuana legalizovana tamo do neki dam.
Ako e političari ne mogu dogovoriti, mogu roboti, postoji zamjena za svakog.
Ma 30-tak godina nas obmanjujete sa mrkvom koja je "kandidatski status",pa još do toga ne dođosmo.Punopravni član nikada, pa okrenimo se onda na drugu stranu da ne gubimo vrijeme i mi i vi.
Nisu ti oni krivi! Ko treba da ispuni 14 uslova? Europa ili vlast u BiH? Tvoja logika je "Profesor mi nije dao prolaznu ocjenu iako nikada na ispit nisam izasao.."!!??
Ne nudite vi nista
Si si, porsupuesto senhor Sanchez 🤠
Šta su ovi satrali Maja, Inka, Asteka... pod maskom širenja hrišćanstva najveći genocid u istoriji čovječanstva! Fuj 🤮
Eh, da mi imamo makar P od premijera kao što je Pedro, španski premijer
Ovaj neki lepotan. Kao da je iskočio iz neke španske sapunice.
Zato su i poslali pravu bosansku ljepoticu Biseru da ga dočeka. Pitanje kako će ženi na oči kad se vrati u Španiju.
Druže oni tako dobiju izbore. Kod nas kad spomenes razvijanje privrede i rast plata interesantno za vas niko nece glasat. Kod nas samo rat pali
Napetosti o kojima on priča dolaze većinom iz hrvatske i ta zemlja kao članica EU ima mogućnosti da blokira evropski put BiH prema EU. Neka prvo oni urede EU tako da ne može ovdje u BiH praviti probleme ko što to naprimjer premijer hrvatske radi kao i ukloniti OHR iz BiH i to bi značilo da BiH ima veća prava da bira šta hoće da radi i šta ne.
SDA ne želi u EU. Jer onda je kraj sa unitarističkom idejom male bošnjačke države pored Republike Srpske. Njih interesuje sad samo još trijala sa Srbijom i Turskom. Zbog toga nema kandidatskog statusa za EU. Bakir na svojim ratnim podijima nikad ne govori o EU. Otkad je na čelu SDA za njega EU ne postoji. Ili se neko sjeća kako motivira ljude za EU?
Evo jedan minus se seća samo nikako da mu padne na pamet kad
Nita EU nedaje BiH ako im se duplo nevrati sa kamatom , cak im odgovara ovakva BiH da bi ivukli i ovo malo sposobnih radnika !