Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli ovo onaj što skuplja poene na protiv Hrvata,(komsićeva skola)bez ijedne akcije za dobrobit gradana.daj loži narod sa Hrvatima tu je prolaz
Jos jedna u nizu SDADF-ovskih ubleha.
Ne moze nikako biti veca od Boske Cavar i Irme Baralije.
Sta treba, da je hdzov privjesak kao trojka pa da ga vi botovi hvalite hahah
Sanele neće ti proći to, većina nas mostarskih bošnjaka ne podržava tvoje retoričke istupe u javnosti prema komšijama. Nisu nas sda i hdz za ovih 30 godina zavadili koliko ti u svojim izjavama zadnjih par godina. Važno je da si se ti uhljebio na račun budžeta države
onaj sto daje lazne objave,je li taj ?
Molio si da te HURDA /SDA/ primi na konkursu Grada Mostara ali ipak nisi prosao jer su imali za tebe planove kao politicara.
Samo prerasporedjivanje snaga unutar SDA koja ce se malo manje pitati oko tendera i zaposljavanja.
Umjesto da se svi Bosnjaci ujedine i izaberu gradonacelnika i vrate Mostar na pravi put oni se svadzaju ko mala djeca dok uzurpatori otese i prodase sve sto im u ruke padne ne samo u Mostaru negu u citavoj BiH
I nije te bilo tesko nagovorit jelde.
Odličan kandidat. Penicilin za "nositelje eUropskih vrijednosti".
Ovaj puko, pa Mostar je i evropski (u Evropi je) i prosperitetan (u odnosu na slicne gradove u regiji) i siguran (u odnosu na Sarajevo recimo). Svi znaju ko ste vi i kakva ste grupacija.
naravno,sve se zna
Kvazinovinar, tj. spiker koji samo cita sta mu napisu, i cija je cijela politicka karijera zasnovana na dizanju tenzija a nista konkretno da unaprijedi zivot ljudi u Mostaru. Kao Bosnjak Mostarac prije bih glasao za Covica nego za njega.
No pasaran za =u=
Covjek s ptsp om za hr va te, boles nik, zao mi je
Podrska velikom BH patrioti
Sanel je prvi pismeni bošnjački političar sa kičmom. Na primjer, Sanel je prvi objavio da u Federalnom agromediteranskom zavodu, dakle, zvaničnoj insituciji FBiH, rade 42 Hrvata i samo 1 Bošnjak! Sve je to SDA dopustila. Sanele, samo naprijed!