Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko se vise nicega ne pridrzava. U redu ti idioti pusu u vrat ne drze distancu, nema maske a o rukavicama da i ne govorim. Svaki komad voca gospoda pipne po 100 puta i vrati. I da nije ovakvo stanje, to je neprihvatljivo ponasanje.
cijene su skocile nenormalno..........
Pa ne postuje to vise niko osim tako gdje se gazda boji pa tjera da se drze mjere...
Cekao sam gol na krevetu Omera, digao sam nogice i rukama rasirio guzove da mi vidi cmar. Dosao Omer, skinuo gacice, stavio moja stopala na ramena, pimpach u moju guzu i prasio me ko zivotinja i bas mi dosla mama u sobu pitat jesmo decki za kafu, poslje mama, vidis da me Omer hebe?!?!
Idu svugdje samo u Bingo ne ulaze...sicu Male puhaju I kaznjavaju..Dobro treba ko nepostuje Ali onda sve redom
money, money, money....