Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veli sanja,kordića treba uklopiti u društvo,na to će kordić sve bi ponovio… 116 djece žena staraca Ahmići
Kakvo zlo viri iz očiju ove smrdulje
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹. Sanja, samo da te pitamo; Ima li kakve šanse da se rehabilituju ti što su ti prijetili, mogu li takvi ljudi biti makar na razini Daria Kordića ili su gori od njega??? 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Pitanje za glasače Trojke, ali zaista za glasače, a ne za stranačke botove: Da li ste i vi za relaksaciju odnosa sa rušiteljima države? Da li ste glasali da biste gledali titranje muda Čoviću i Dodiku? Da li ste glasali da samo Čovićev HDZ-ovac može biti član Predsjedništva? Da li ste glasali da HDZ i SNSD preuzmu kontrolu nad Ustavnim sudom, posljednjim stubom opstanka BiH? Da li ste glasali da vam HDZ i SNSD određuju hoće li vam pustiti plin?
Da li ste glasali za ministricu kulture koja je okorjeli islamofob i štovalac ratnih zločinaca? Da li ste glasali za ministra troprstaša koji iz dna duše mrzi zemlju čiji je ministar sigurnosti? Da li ste glasali da lik iz vodovoda i kanalizacije postane direktor Elektroprivrede? Da li ste i vi za ulazak u "Otvoreni Balkan", da nam Beograd opet bude glavni grad? Da li ste zaista glasali za sve ovo? Ako jeste, e onda svaka vam čast, nemamo o čemu dalje pričati!
Zar policija cuva septicke jame?!
Hvala Trojka!
To smece od covjeka , u svakoj slobodarskoj zemlji i narodu dobila bi na ulici dobar degenek ! Ali bosnjo , on oprasta i trpi najgora ponizenja i provokacije ?! Sabuuuur ……..
Kada jedes go**a I vrijedjas jedan narod, jedan grad, neznam sta je doticna ocekivala. Nece tebe grobarko niko dirati. Nisi vrijedna ni za onu stvar.
Apsurdistan!
SAMO DA SE ZNA NAKON NJEZINE IZJAVE O KORDIĆU, JAVNOST TRAŽILA NJENU SMJENU. I POKRENUTA JE INICIJATIVA NA PARLAMENTU ZA NJENU SMJENU, ALI TROJKAŠI SU UGLAS BILI PROTIV SMJENE.
treba joj krmetine i cvaraka na kucnu adresu dostavit iz obliznjeg Binga da se ne muci ici u kupovinu,da je ne bi ko provocirao...sta je ova karikatura od osobe sebi dozvolila,da te u rodjenom gradu cuva policija radi pljuvanja po tom istom gradu,golemo bas,bas se trebas pofino potrudit za ispast takav ljudski smrad.
nije podobna
Daj ostavku, ženo, vidiš da si nesposobna.
Ona ugrožava ljude koji žive u BiH svojim.odlukama. Ona je prava prijetnja po državu. Nažalost..trenutno je vlast..apsurdno ali istinito.
Pa uzim zastitu zbog neprofesionalnog novinarstva koje joj svojim podvalama navkaci svakakav sljam za vrat. Nije se ni ovaj migao suzdrzati od komentara: te da jedina to trazi a i drugi sunlrimali kretnje, da je imala diskutabilne izjave itd. Poruka je zadojenog "genijalca" koji je srocio ovo sranje od clanka izgleda da joj ne trrba zastita ne zato sto je ugrozena vec sto je ona kao osoba ne zasluzuje. Ovo su polukriminalne konstrukcije!
Zar te ljubitelje osuđenih zločinaca ne treba hapsiti,a ne čuvati?
Samo SDA bez zutog i seke abd,a ovo je furda od zene
Jel gostovala kod Nenada????
Nekad si bila simpaticna djevojka, neznam sta bi od tebe, dali su ambicie ili nesto drugo, al znam da te nikakva zastita nemoze zastiti ako si se zamjerila krivoj osobi, mozda mozes dobiti savjet od kordica cija si sipatizerka, u svakom slucaju neznam hoce li te biti stid hodati ovim gradom jer sigurno ce te prozivati i kad na pijacu odes.