Komentari (484)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti ćeš tek da vidiš kolika je Miloradova lojalnost kad zaglaviš u zatvor.
Pa njoj je Dodo Bog, sta ocekivati drugo :)
mala ako zelis nesto da dokazes daj ostavku na drzavnu sisu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja mace zgazio slučajno autom pa nisam mogao spavat danima, zao mi bas bilo.. A ovi ni kostima ne daju mira! Sram neka te bude!
E ajd baš da vidimo šta će četnitet sad smisliti.A ti MILF chetnikusho nabalaviš mi khitu s tim retardiranim osmijehom.
Miletova starleta
Srbi su jedinstveni u cinjenu zlocina, njih oko 10.000 je bilo ukljuceno u genocid u Srebrenici i svi se prave glupi. Da mi je sano znati u kakvu oni crkvu idu i kojeg oni Isusa sljede kada slave ubistva djece, zena i ratnih zarobljenika.
Nije niko ni mislio da bi se prostaci mogli ujediniti oko neke plemenite ideje, naprimjer peticija protiv niskih penzija koje su toliko niske da jadne babe iz Laktasa mogu kupiti pavlaku i hljeb, ili peticija za bolje obrazovanje, da ne moze neko ovako glup postat ni učiteljica ni političarka
koliko komicno
Šeher je to , možeš da ga izmlaviš idiotkinjo.
Ova Sanja da ima imalo mozga nikad ne bi ispaljivala ovakve nebuloze o nametanju.... Tuko, pa i RS je nametnuta, i to prvo zlocinima i genocidom, a onda i polituckom odlukom MZ koja je sve to aminovala. Koliko plitak treba biti za ovakve nebulozne izjave.....
kobila uzima 5-6 hiljada maraka mjesecno a sutra bi slala sirotinju da gine za nju. mrs kobilo zubata
Jos malo prebacaj preko Drine i bicete svi u jedinstvu . Prebacaji iz Slovenije , Hrvatske i Kosova su bili uspjesni , ostala je jos samo Bosna i Hercegovina . Ne mora to tako biti , al eto ako bas vi hocete i to ce se desiti - rece moj deda Vojo S .
Srbi su bolestan narod! Dokazano i potvrdjeno!
Džaba troše olovke i papir bolesni ljudi štaćeš nedo bog nikom
Jad do jada genocidni
Zakon tretira ne samo genocid ,vec vraca dostojanstvo nevinim zrtvama na svim stranama.
Mora da im je nestalo tariguza.
Debiluso vrati konju glavu i cuti tamo