Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
molim redakciju da ili vise ne stavlja njene slike ili da napise upozorenje. hvala
Krenuo da napisem, ako moze bar iz daljeg, ode mi ugur od 40 dana. I uopste ne zalazim u estetiku, iz nje bije neka karakterna odvratnost.
Iz koje li si ti septicke izasla
"...kada struka kaže da je to dobro, produktivno i da ćemo pomoći onom malom čovjeku, SNSD će to podržati..." Pa postoji li manji čovjek od nje? Ovaj SNSD ponižava sve ljude puštajući ovu mutanticu da nešto pametuje.
ooo sanjicee mačko i ti se našla nešto javljati 😀😀 Idi ba sanjicee nadji posao za sebe nisi ti za parlamenta vjeruj ..
Halo zubata
Rijetko odvratna njuška
SDP je prije svega državnička partija. Naravno da će koalirati sa najlegitimnijom strankom u Bošnjaka. Nije džabe SDA pojedinačno najjača bošnjačka partija. Bošnjaci su možda bili isprva zbunjeni stereotipima o tobožnjim kiminalcima u stranci, ali su shvatili da se SDA zapravo jedina kvalitetno nosi s vama Srbima i Hrvatima.
Haj’ to reci čirilicom da te Nikšić razumije
Vala ovu Sanju treba oderati,digne se nekim komšijama želji minđe. kada izgori čovjek, ali ako je Dušanka na nju se ništa ne može dići, jedino kostur iz groba da ustane i da joj kaže da je ružna i da treba da se pokrije zemljom.
Bem te drzavo gdje ti se za sva politicka pitanja ovakve spodobe pitaju eeee joooj babo vidi joj glave
Mnogo ruzna zena.
i Sanja ih je čak pročitala
Sanja vlasino pomirisao bih ti vaginu.
Blago onom ko pameti nema, život mu prođe u rahatluku. Imao se zbog čega i roditi.
a glasala protiv
da nebi sa tobom kmecalo
Odakle se ovaj gmizavac izvuče. Sigurni i dodinog š**ka