Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo zaista nisu rijetke pojave. Čovjek ide i radi čitav dan, a žena povazdan po telefonu i dočeka čovjeka bez ičega i još ga iznabada kad joj prigovori. Pravda i za muškarce isto kao i za žene..
Ne daj boze da je situacija bila obratna. Njega bi već i na kolac stavili. Ne kontam zašto je zvao policiju ako nije htio da uhapse. Znam nekoliko slučajeva gdje žene zlostavljaju i muževe i svoju djecu. Moja strina je tako redovno tukla i amidžu i moje amiždišne. Nikad je niko nije prijavio, a trebala je na robiji biti barem zato sto je djecu premlaćivala na mrtvo ime. Danas je sama - amidza umro, a djeca su sad odrasle djevojke i rijetko je kad posjete.
SrbinIslamskeVjere - Bas radi takvog omalozavanja, žrtve cesto od sramote ne prijave nasilje u porodici. A on nju da ošamari, odmah bi ga ona u zatvor strpala. Treba je izbaciti iz kuće i razvesti se. To ce riješiti problem. Taman da imam 10 djece s njom, ja bih je ostavio. Jednom kad te neko udari, gotovo je. Tu vise nema ni ljubavi ni života normalnog.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad se neki ismijavaju, a da je obrnuto bilo bi 100 komentara koji osudjuju (sto je i ispravno), ali kad je muskarac taj nad kojim se vrsi nasilje onda smijeh ovo ono, a ne znaju koliko je samoubistava medju muskarcima koji rade od jutra do sutra a kuci ih doceka zena koja galami udara itd
Znaš šta? Iskreno, ako ce se tako gledati, samo sa jedne strane, obje su strane podjednako odgovorne za svaku svađu i prepirku, sukob. To treba u startu rjesiti i dogovoriti se. Sve je ovdje smiješno i predbračni ugovor, i sklapanje braka u visokoj trudnoći, dokle ovako. Uznemiravajuće je ovo postalo, a svjest na nivou viceva o Sulji i Fati.
Mmislim da joj je pomrsio taktiku.Mozda htjela da je udari pa da ga prijavima,covjek to skuzio pa joj udario kontru-prijavio on nju.
Tukla ga svojim prevoznim sredstvom.
A to su ti "ljuti" krajišnici😂
Muških manipulatora koji glume žrtve danas nađeš na svakom ćošku. Svojim ponašanjem te dovede do ludila i onda kad izgubis kompas kaže: Vidi ludace sta radi! Bem ti ovakvo musko! Vece je muško ona od njega. A isto ovo vrijedi i za žene. Ovakvih rospija i manipulatorki je još i više
Ja predpostavljam da ga je uhvatila nespremnog u najmanju ruku imao je menstruaciju pa nije htio da joj vrati
Mora da je i on imao velike sise,a muda ko klikere.
Ma ko Johnny Depp, samo razvod.
Hajdemo sada ismijati ovo. Ipak je muško dobilo batine.
Ja sam takav, nebi mogao izdrzat, odmah saka ,nos, patos.
Kad ga tuce ne valja, kad on bije opet ne valja. Muskarci su danas ugrozena vrsta.
vazda fejzbucu pa postanu nezadovoljne ...
nemoguce! samo muz moze zenu zlostavljat!!!!! odmah da izbrisete ove neistine informacije
Dobro je prosao, mogla mu je istu zabosti u analni otvor, gluho i daleko bilo. Boze sacuvaj!
To nije supruga, to je vjestica!
Insan se rodi naopak , zena , muskarac to priroda ne bira. Svi bi ponekad silom da rijesimo problem ama nas kultura zivljenja ljudskost i humanost navracaju da rjesavamo probleme kroz ljudski dogovor. Sad koliko je cesta pojva da zene maltretiraju muskarce , sigurno cesca nego se o tome prica sigurno rjedja nego koliko muskarci znaju matretirati zene.