Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevski cener u nedelju navecer kad ima jako puno vozila jer se ljudi vracaju sa mora. Organizator je genije neki!
I sta ako npr nekom pozli mora u bolnicu taj umire da bi neki budzetlija ili babin sincic pretrčao 5km za 35min? Al jbo to biće lajkova na ig
Buraz ostsni do petka na moru odmori se za posla do ponedjeljka 🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma neka smeta nesto normalno u gradu, a kada se pravi parada LGBT onda ne smeta,a i vi se svi u vozila nabili po ovako lijepom vremenu kukate kad je kisa ne moze se setati kukate kada je sunce ne moze se setati hmm nama niko nije ugodio
Ulica je za auta i to je kraj price. Ne prave se ulice da babini sinovi i princeze trče tu. I kakve veze ima parada s icim i ko te slagoo da to nekom ne smeta. 90% populacije je protiv tog
Lijepo je, ako si solarni panel
Nek trce ljudi, moze se strpiti svako. Mozda ova krema grada vise voli derpase da im setaju i da blokiraju grad.
Prije na noć je održana trka u centru Zagreba, učestvovao (i pobijedio) na obje trke državni prvak BiH. To što ste vi operisani od sporta - to je vaš problem.
Evo vjerujem da cu dobiti minuse ali koja je svrha zatvoriti saobracaj i trcati po gradu, a da se ne pronadje neki alternativni nacin bez zastoja u saobracaju. Trci brate po njivama , livadama, planinama, na mjestima predvidjenim za to. Pa kod nas je saobracajna infrastruktura i dalje skrojena prema popisu automobila iz 1975 godine..
Cuj koje prednosti?? Pored prvog koji je vec naveden u gornjem postu je normalno funkcionisanje grada.Smanjenje zagadjenja zraka, normalan protok pjesaka kojim ce se napokon osloboditi trotoar jer je za iste namjenjen, bas kao i bus stajalista.Perkinzi van ove zone bi napokon sluzili namjeni.
Samo u BiH se seljačine naljute na ovakve događaje koji su sasvim normalni u cijelom svijetu. Krkani misle da je asfalt isključivo za njihove aVte. E pa nije. Možete se strepiti koji sat godišnje, a i bila je najava. A mogli ste i nogom, pametnije, zdravije, jeftinije.
Smrdograd!
Safet Zajko, Koševo, atletska staza, pa u krug do mile volje. Aleja na Ilidži, pa gore dole i eto cenera. Dariva, laganini pored Miljacke, pa do Popovca i nazad, dosadni ste više
Šta fali pješke da su išli. Nisu rođeni s autom hhh
Nisu krivi ovi sto trce, kriv je onaj ko je potpisao blokadu saobracaja. Ovo kao da se namjerno radi da se neko izivljava nad narodom. Od toliko planina i ugodnije klime na njima oni nasli centar grada uzurpirati.
Ako mogu svi gradovi Evrope blokirati saobracaj nece ni nasim nargilasima nista faliti koji sat da ne mogu parkirati pred nargilhanu.
Ne branim ove trkače,al u centru grada ne bi ni trebalo bit toliko auta.Samo gradski prevoz bi dozvolio kroz centar grada,i hitnu pomoc i tako to
A policija mora igrat kako se kome digne, čuj cener, pa još centar, kraj vikenda...svaka čast NO Marathon!
OVI NATURENI NASISTI SA 2% GLASOVA NEPRESTANO POKAZUJU DA ĆE IM GLAVNE AGENDE BITI LGBT, OČUVANJE KOMUNATIČKIH SIMBOLA I KOJEKAKVE MANIFESTACIJE KOJE ZAPAD PROMOVIŠE A KOJE BLOKIRAJU GRAD.
To je kad je Ministar saobracaja Konobar sa Sokoca Adnan Steta !
Ovo je Slika i Prilima Trojkaske Vlade !