Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj dileri na AP, ko bi reko'
Nit znate koga hapse,sta traze,gdje traže,mjesto gdje traže..koja je poenta clanka onda? igrate se novinara?!
nije istina da smo mi na Alipašinom takvi kako nas vi predstavljate...mi smo još gori
Naslov bi trebao ici Prica se... posto niti jedne konkretne informacije nema u clanku.
Pa alpsino je bas miran kraj sve naučnici akademici mora da se i oni rokaju jer ne bi se radile racije Niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno- Ramo I.
Dileri čega? Novina? Nekretnina? Drvnih sortimenata?
Trg Solidarnosti 9 je sinonim za kvalitet
Svaki park posebno u N.Sarajevu navece narkosi sa kapuliacama STREET GENG BRONX FAZON.To treba kontrolisat i slat majkama kuci ,da ne propadaju dalje u losoj furci RODITELJI VAM DAJU RADE ZA VAS VI PO PARKU ZADNJA RUKA OPIJATA CCC .Sreca pa nam policija ne radi svoj poso a i na zalost roditelja ,prevencije radi Sevap je spasit te mlade momke i rastjerivat to kucama
Ima ih i na Čenigć Villi, u svakom naselju bar po jedan
na Alipasinom dileri?? Ma hajte molim vas. Sve akademik do akademika
Alipašino Polje uvijek bilo leglo dilera........ Tek sad na meti, haha.
A gdje će drugo bit'