Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sikirajte se za vlast, tu uvijek ima kandidata.
A ne spominjete VIK i to sto 50 posto vode sa izvorista propadne i ode u zemlju ? Sto ne izlaze na hitne intervencije... To je pravi razlog sto Sarajevu nedostaje vode.
Vode ima dovoljno a to sto je susa i sto VIK ne popravlja kvarove je druga stvar. Sarajevo ce zivjeti i sada i poslije Klixa. Samo negativu sirite.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nestasica vode ljeti, smog zimi :))
A ne spominjete VIK i to sto 50 posto vode sa izvorista propadne i ode u zemlju ? Sto ne izlaze na hitne intervencije... To je pravi razlog sto Sarajevu nedostaje vode.
To je način izvlačenja narodnih para u privatne firme
Sad kad padnu pljuskovi u Septembru i bude vode za bacanje klix neće imat o čemu pricat. Ja iskreno živim na Stupu zabio sam cijev 7 metara u zemlju kupio pumpu i filter i uvijek imam čiste vode. Probajte i vi
Pa ako otkupi opet će neki načelnik budući prodavati arapima ili bogatašima, ako ne otkupi privatnik će prodavati elem ti je to isto. Načelnici rade pta god hoće evo pobrojte ih ma nema ga da se nije dobro obogatio.
Gore su saobracajne guzve i bezlicnost, 2001 je bio grad
Sarajevo najmiliji grade cini mi se da te opstinari rade. Sto ne poslusaste Tokica kad je covjek pricao o ekologiji i izborima a vi daj baaa pusti Tokica. Priroda se cuva da bi te cuvala. Pogledajte malo dokumentarac Flint od Antonija Baxtera cak je i Obama ubjeđivao otrovane građane da je voda zdrava i liznuo malo vode pred kamerama pa onda pokojni Bandic zagrepcane sa poznatom "ko zabac se naduo..." Imal neko da bi film snimio a imate i festival nama tu...
Pa ovi sto grade iznad rade na dozvolama za gradnju ili nalozima za rusenje kao sto je Ibro dirka nas radio. Rezu granu na kojoj sjede- koga ce peljusiti kad narod rasele?
hoce li neko dogovarati za izgradnju po planinama konacno
Dosta Ibro brate. Pa nemozemo sve pohapsit- ko ce drzavom upravljat?
pa ljudi su upozoravali izgradnju na planinama ali mafija nije htjela da slusa
Postojeći vodovod je kapacitiran za predratno Sarajevo. Stotine novih objekata je priključeno a kapacitet vodovoda nije povećavan. Pod hitno je potrebno donijeti odluku o obustavi bilo kakve stambene gradnje. U suprotnom ne piše nam se dobro.
Rusi svu Bjelasnicu zabrana i supu da napravis. Sve u krugu od kilometar od vodozastitne zone rusi i oduzimaj. Svi koji su dali dozvole za izgradnju od Nacelnika do Ministara i Direktora Zavoda i Inspektorata danas i orije 30 godina krivicna odgovornost hapsi. Svi osudzenici obavezno na obavezno pusumljavanje Bjelasnice. Na miliona stabala posadit.
Prosle godine je bila inicijativa u Vladi Kantona Sarajevo da se smanji vodozastitna zona za skoro 2/3. Srecom, pritiskom na vlast od strane NVO i akademske zajednice, ova inicijativa je povucena sa dnevnog reda.
Za sve je krivo: A koliko sam ja tu dobar!
Pa oprali su pare od pljačke?!
Grad u kojem vlada kriminal i korupcija, nema perspektivu za budućnost.
Već je
Dobra team ali brate kakva je ovo recenica "Pođite od sebe, da li biste željeli živjeti i/ili biti vlast u gradu u kojem nema izvora života."? Nivo pisanja peti osnovne, pismena vjezba prvo polugodiste.
Sve je manje pravih Sarajlija sve vise kusura