Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec pocele lagano predizborne suplje... Sad ce sve moguce poceti da obecavaju... Kao buraj u Trnovu...
lazi me lazi vjerovacu svee
odavno ne vidjeh vise nekih jeftinih srednjoskolskih vizualizacija na jednom mjestu ko za vakta ovog novog nacelika ajnadzica. coek samo roka slicice, a jedino sto je do sada uradio je skupocijeni trotoara. ups transferzala za ljude koji hodaju u kolicima. te neki gradne hotel na trebevicu, te 3 razlicita investitora koji ce skrsiti lovu na rekonstrukciju koseva, te ovo, te ono, te parking.......sve grande projekti, a raja vode nema.
Sarajevo dobija i podzemne garaze ali samo kao predizborna obecanja.
garant cekaju nekog arapa da mu prodaju ledenu dvoranu kako bi on napravio hotel
a gdje su vam svlacionice za igraliste. hocete li igrati ljeti na betonu po +50
bilo bi im bolje da konacno poprave ledenu dvoranu !
Konacno nesto drugo osim Tibrinih zgrada, a ujedno vise nego potrebno!!!
I onda kazu nevalja ova vlast...a vlast gradi i izgradi Sarajevo punom parom... bravo...
Ko će ići po loptu kad ode van igralista?
Pokazalo se da sa dvije - tri dodatne etaze na Meriottu nije dovoljna njihov parkirni kapacitet... pa bi sad umjesto investitora, za rjesenje problema mogla platiti i opcina. JEDINO jos treba promijeniti regulacioni plan, ali to nam je vec uhodana praksa... zato i naslov u sadasnjem vremenu a ne kondicionalu.
otvarajte fabrike i pogone da narod ima stalni posao i od cega zivjeti, lahko je izmisljati projekte od kojeg ce samo stranke imati koristi.! da ste samo kese do sada proizvodili napravili bi ste i garaze i ostalo od tih para.
"Inicijativa će biti upućena Vladi Kantona Sarajevo i prema Općini Centar jer je potrebno izvršiti izmjenu regulacionog plana kako bi projekat mogao biti realiziran. " Sve ovo nesto receno u FUTURU, dakle ni Bog ne zna kad će to biti realizirano, sto vec neko napisa, predizborne šuplje počinju
svaka čast Kapo,pokaži šta sve mogu mladi ljudi kada im se pruži prilika
100 parking mjeste bolje je nemojte ni praviti
opet će raja parkirati ispred na trotoaru
Eto Dino para a stalno.kukas da nema para . :)
napredujemo iz dana u dan svaka čast