Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nove zgrade promjene boju (za godinu dana) od zagadjenja a ne pluca....
Eto nismo sigurni da li udisemo onečišćen zrak, ali smo sigurni da se godinama nista ne preduzima na rješavanju ovog problema. Ali zato isti uredno ignorisemo.
Hajd pluća, al kako ova inoxna šipka ovako pocrni..? :)
Ofarbano. Vidi se.
Ovog novinara treba u zatvor strpati zbog sirenja laznih vijesti, pa je li realno da objavis ovako nesto. Instalacija ofarbana iz aviona se vidi...
dobar naslov i dobar pokušaj. samo ima jedan mali problem. tko god da je farbao napravio je fuš. vidi vam se ova boja na dnu kako je curila i osušila se. veliki gaf. sad prvo naći tko je vandalizirao spomenik i oplest mu kaznu, a za zrak ćemo lako. svugdje je zagađen. da je toliko otrovan ne bi nitko od nas bio živ.
Tacno tako, slika 3 i 4 vidi se i na desnom plucnom krilu u dnu tragovi kapljica
Vrlo ujednaceno tamne, iznutra i izvana, svaka cast...
Hajd sto su prefarbali pluva al sto šipku,hahahaha
doso bosnjo i namjerno dimio da promijeni boju
Nisu samo pare razlog sto se ide u Njemacku.
Instalacija vidljivo ofarbana!
Nemamo mi nikakve probleme osim nacionalnih, inače sve potaman. Možemo smeće bacati gdje stignemo, vrijeđati psovati nema sankcija. Samo neka nam otvaraju pekare i one lijepo lože šta stignu da doprinesu ovoj lijepoj slici.
Ovo je razlog broj 1 sto hocu da idem iz Bih.
Druze,normalno da ce biti crna.preko 300 hiljada granata je palo na taj grad,sta mislite koliko imamo na tom tlu osiromasenog uranijuma.Nama smog ne pravi tolike probleme koliko nam pravi uranijum.Nije ni cudo koliko ljudi godisnje umre od leukemije i raka pluca
Odbiti od plate radniku koji je farbao pluća, a usput i alu šipku 🙄 Pa sljedeći put da pripazi malo na detalje, jer nismo baš tolike ovce.
Kako simbolično...
Sarajevo nikad čistije, posebno etnički.
zar ova vlada KS nije obecala da ce za vrijeme ovog svog mandata rijesiti zagadenje zraka u Sarajevu ! a rijesili su samo to da su ukinuli zabranu gradnje zgrada na zracnom koridoru i dozvolili nastavak zagadenja
Ukinuli su poslije i tu zabranu gradnje, da mogu prodavati zemljiste svojim jaranima...
U sarajevu je pet puta bolji zrak nego u zenici
sad su pluća smrada