Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nadju baku zivu i zdravu ako Bogda
Kako će ispred Begove džamije nestati, centar zbivanja,..
Ovoga je sve vise, starimo kao nacija, roditelji ostaju sami-djece ili nema, ili su inostranstvu, komsije se otudjile, nece da pomazu, zbog toga drzava mora da se pozabavi ovim pitanjem.
Moja nana boluje od kombinacije Parkinsonove, Alchajmerove i demencije na konto ta dva stanja. Nekad se ne moze sjetiti je li jela, a dize krpu da prospe mrve. Suzdrzite se od ruznih komentara!
Iskreno se nadam da ce je pronaci zdravu i zivu i nije mi jasna ta porodica da zenu u takvom stanju puste samu
Ko nije zivio zajedno sa dementnom,senilnom osobom taj samo lupeta,to moras dozivit da bi mogao komentarisat.
Baš tako...
GPS sat lokator usput mjeri pritsak i otkucaje srca 100 ima i jeftinijih isplati se to kupiti.
Skinu s ruku... dobra stvar ali nije 100% pouzdano jer znaju skinuti i ostaviti
Molim klix da ugasi komenare na ovu vijest.
Kakva je to porodica zenu sa takvom dijagnozom pustiti samu na ulicu.
Sta lupetas covjece, takvi ljudi naprosto izadju. To sto neki izlaze i lutaje je sastavni dio te bolesti. Ne moze se niko kontrolisati 100% vremena. Znas li kakva je to bolest uopste. Nije te sramota?
Komšije zaključale dementnog oca da se upravo ovo ne desi on demontirao blindirana vrata i izašao. Čovjek majstor bio u to nije zaboravio. Tako da, prvo reci pa ispeci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)