Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
36 sahti od semafora kod bubija do fabrike duhana,moras slalom kroz drinsku voziti
Predlazem sto je moguce vise sahtova na ulici.
Pitanje za inženjere građevine glasi : 'Može li se taj šaht napraviti na sredini saobraćajne trake a ne tamo gdje u 90% slučajeva gaze točkovi vozila'?
jao eno Hasana ja konto preselio čovjek
Sad ce raskopat ulicu i ostaviti tako jedno godinu da stoji ko i svugdje.Stvorice jos vece guzve.
Prvo nek rekonstruisuulicu er ono je katastrofa a drugo i bitnije je da se konacno ulica uradi na kvalitetan nacin da se dobije upotrebna dozvola jer ta ulica od Fabrike duhana do Buca potoka nikad nije dobila upotrebnu dozvolu ali to nikom ne smeta da stavi radar a vozis kao slalom jer moras izbjegavati sahtove
Sve ukupno ja mislim da ima oko 76 sahtova, znaci prodjes jednom Drinskom i moras na vanredni tehnicki. Postavili onaj radar kao da nekog moze uslikati od onoliko sahtova. Dobro su se sjetili.
DOBRO JE PA NIJE VRUCE A DAJE MALO TOPLIJE TESKO BI SE BILO VOZIT GRADSKIM SAOBRACAJEM.CULO BI SE PUNO.
bravo Haso neka ae zna da si za 4 god uspio potpisat ugovor o rekonstrukciji 580 metara kanalazicione mreze..: vala nisi morao ni to
Fakat lik se sad prvi put ukaz'o u javnosti...
Opet "Harysco" d.o.o. radi u Novom Sarajevu. NAROD CE ODVALJIVATI TOCKOVE NA VOZILIMA MJESECIMA, ZAPAMTITE. Raskopati ce sve, da se vidi da nesto rade, ostaviti to tako mjesecima i govoriti kako se ceka Vodovod.
Znaci nema pitke vode sad brao