Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo budaletine sa Klixa mogu pisati o otvaranju necega u Sarajevu a da ne napisu gdje se tacno nalazi
Nije mi jasno da ljudi komentarisu ovaj text a da ga nisu procitali do kraja. U samom textu pise gdje se nalazi i nama Sarajlijama je potpuno jasno gdje je to! Takodjer smo ponosni na nasu gradonacelnicu. rodjena sarajka sa bezprijekornim obrazovanjem i regularnim za razliku od nekih iz golubovaca!
Jos samo da ste napisali gdje se nalazi.
bacanje novaca na gluposti
Steta seljadija ce to sve pokvariti
Sarajevo samo može biti prijatelj ka oboljenju, siromaštvu, amoralu! Kakvo zdravo življenje, pa ovdje zraka nema, voda fekalna, sve korumpirano i ogrezlo u kriminalu!
Urbana bašta je smještena u dvorištu Srednje skole za stručno obrazovanje i radno osposobljavanje u opštini Novo Sarajevo.
hocete li nam i kosarkaski teren renovirati
Pročitaj čitav tekst i vidjećeš gdje se nalazi.
Nikad cuo za ovu skolu 🙄
Ko može da se posluzi.
Moze li se pogledati u pravcu Novog Grada...kao da nr pripada Sarajevu..bar razgranicenje sa Novim Sarajevom
Strasan projekat.. nikad nismo imali aktivnu gradonacelnicu kao sada... svaka cas a ne ko neki
Vrlo lijepa stvar. Samo se treba održavati, a ne da se uništi sve poslije određenog vremena.
Jes grdna jbte
Da li je ovo tako malo kvadrata da ni fotograf ne moze navući da izgleda veće i šire? Ako nije bar 2000m2 to ne treba spominjati a kamoli svecano otvarati