Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel mu Program kao i program stranke Da sve rasprodaju od Elektroprivrede do Vodovoda i da sve dadnu Dodiku i Covicu sta pozele Sve dok je u SDP za ovoga ne treba glasati
Sad će snsd i hdz dobiti 2/3 vlasti u Starom Gradu ako bude budala
pa bolan SDA je prodala sve što je mogla i nastavila bi da nisu smijenjeni
Moj Cengicu sam sebe ukopavas.Prvo SBB te kao podrzava a to je dno dna a drugo bolje da se nisi upustao u to jer ces izgubiti
Cengic vodo Hadzibajrica i agitovo za njega na proslim izborima, a znao za mutne radnje, ublehas.
Dovoljno ti je Irfane da otmeš adžibajinom sinu i Mrku parking na Trgu vratiš Općini izgradiš na tri sprata plus sprat u zemlju na krovu solarne ploče ppvoljno punjenje za nadolazeće el automobile povoljno sat 2km praonicu moderni WC ovi milione Općina da zaradi plus asfaltiraj kaldrme što droger zapustio i na krovu jednu aščinicu Adžibajun nazvat
Evo ideja novinarima da mu postave 3 pitanja: 1. da predstavi radnu knjizicu gdje ce pokazati JEDAN RADNI DAN U PRIVATNOM SEKTORU. 2. Neka pokaze i index kad je upisao fakultet, koliko dugo je studirao i gdje je diplomirao? 3. Neka javno kaze kad je u životu zadnji put zaradio 50 KM da izvor tih para nije budzet ? (ne pika se bajram-banka)
Položio j kad je rekao da je ponosan na posao koji je "uspješno" radio s Krimibajricem
Irfan ce razbit ovog uhljeba iz sda!
Rijetko odvratan lik
Reče lik koji marke nije zaradio u realnom sektoru. Al opet svako ima pravo da mijenja posao. Pošteno bi bilo da se prvo odjavi sa funkcija koje i ako ih ima. Pa rizikuj drug a ne nad pogačom hljeba tražit. Svi bi oni mic po mic na više a sigurica se čuva. Važi za sve političare.
To sto nije radio u realnom sektoru i nije neka validna kritika... I politika je zanat na kraju krajeva jel bolje da na poziciji bude neko ko se razumije u politiku ili neko ko se bavio necim desetim
Druže ja sam bio najveci protivnik SDA i nikad nisam glasao za njih ali kad sam vidjeo šta vi radite trojka i tvoja stranka SDP se ponižavate pred Dodikom e necete dobiti glas od mene,kako da se nadamo da če nam biti bolje ako ti pobjediš kad vidimo da država s vama tone u propast,glasaću za kandidata koji nije u trojci pa šta bude za godinu dana vidjet ćemo.
Useru55666, si si obicni mali zeleni mis koji valja gluposti koji ni dijete od 6 godina ne moze povjerovati. Vi sami sebi pravite genijalnu anyi propagandu i navlacite na Irfanovu stranu!
Dzenan SDA ✔
Kakav program može predstaviti čovjek koji nikada ništa konkretno nije radio? Koji nikada nije bio na nekom intervjuu za posao? Da li je barem završio fakultet ili je propali student kao Draško?
Kakav je ovo debilko Pri rodjenju pravo ime mu je bilo irhad Uhljeb i budzetlija
Hocel bit sta za buraza opet u prvih sto dana?
Irfice neboooj se tvoji iz SDA ce te podrzati.
imal iko posten kod cengica rodjenih u zadnjih 50g od Hasana do Irfana
Kod nih je sramota biti pošten.